26.3.10

Homeopatialuento AIDSin parantamisesta

Huomenna koittaa suuri päivä. Homeopaatti Camilla Sherr luennoi siitä miten olemattomiin laimennetulla aineella hoidetaan AIDSia Afrikassa. Kaikille avoin yleisöluento alkaa klo 18:30. Sitä ennen on Suomen Homeopaatit Ry:n vuosikokous, jonne en pääse. Ne puheet on tarkoitettu vain homeopaateille ja hinta 180 euroa.

Aion kuitenkin olla avoimen luennon yleisössä tekemässä muistiinpanoja.

Ehkä luennon jälkeen on yleisökysymysten vuoro.

Olisiko sinulla jotain kysymyksiä joihin haluaisit vastauksen Camilla Sherriltä?

Jos vaan mahdollista, niin aion tiedustella Jeremy Sherrin virallista titteliä Tansaniassa. Onko hän rekisteröity alternative health practitioner vai alternative health practitioner ilman rekisteröitymistä? Vai jotain muuta?

Lisäksi utelen sen eettisen lautakunnan nimeä, joka antoi hyväksynnän nykyiselle Tansaniassa järjestettävälle kokeelle. Jos sellaista lautakuntaa oli.

Tietenkin pukeudun siististi ja käyttäydyn kohteliaasti. En pyörittele päätäni ja naura ääneen. Ehkä paikalla on myös lääkäri/homeopaatti Liisa Sulkakoski. Hän voi tunnistaa minut aikaisemmalta homeopatialuennolta.

3 comments:

Sähis said...

No kovasti olisi kiinnostanut tietää onko Sherr tietoinen AIDSin toimintamekanismista T-solujen suhteen. Erityisesti siitä mistä on ollut puhetta blogissa aikaisemminkin. Eli kuinka homeopatia täydellinen toimiminen heidän esittämällä tavalla itse asiassa toimisi potilaan terveyttä vastaan.

Eli millä logiikalla yliaktiivisen immuunijärjestelemän stimulointi on järkevää?

Anonymous said...

Miksi homeopatian vaikutuksia ei löydetä tieteellisillä menetelmillä?

Paholaisen Asianajaja said...

Kotona. Aloitan skriivausteni dekryptauksen, joten pian on uunituore bloggaus pulpahtanut nettiin. Sanotaan lyhyesti: Camillan esityksessä paljastui asia joka nollasi valmiit kysymykseni. En voinut oikein tehdä muuta kuin pyöritellä peukaloita.

Positiivista: en ollut ainoa skeptikko yleisössä!