26.3.10

Kreationistin selitys dinosaurusten sukupuutolle

Dinosaurusten sukupuutto jaksaa puhuttaa tutkijoita. Jonkinlainen konsensus saatiin siitä, että valtava asteroidi vaikutti eniten hirmuliskojen hävitykseen 65 miljoonaa vuotta sitten.

Kreationistien argumentaatiossa on eri tavoilla selitetty dinosaurusten puuttumista nykyisestä maailmasta. Tänään tuli vastaan melko looginen selitys, siis kreationistin näkökulmasta looginen.

Stephen Johnson on entinen vanginvartija. Hän sai potkut hiukan rasististen kommentien laukomisesta. Se ei sinällään liity kreationismiin, mutta huomaan hänen puhuvat valkoisen rodun ylivallasta samaan sävyyn kuin TJT. Johnsonin maailmankuvassa homoseksuaalit pitäisi teloittaa. Jne, jne. Sitä tavallista.

Itse dinosauruksiin liittyvä neronleimaus on tämä:

"I believe that all dinosaurs were born of Satanic angel who has sex with woman and the animal kingdom that created ungodly reptilian creatures none of these were on the Ark"


Saatanallinen enkeli sekstaili naisen kanssa, ja eläinkunta meni sekaisin. Jumalattomat liskot ilmestyivät piinaamaan ihmisiä. Näitä hirmuliskuja ei tietenkään otettu Nooan arkkiin. Näin saadaan selitettyä dinosaurusten ongelma pois. Ei tarvitse pohtia miten dinot elivät ihmisten ja lampaiden kanssa paratiisissa. Niitä ei vielä ollut siihen aikaan. Samoin muinoin eläneiden eläinten sukupuutto on asiayhteydessä vedenpaisumuksen kanssa. Nooa ei ottanut syntisen siemenen tuotoksia arkkiin, joten tietenkin dinot kuolivat sukupuuttoon.

Kerrassaan mainio selitys.

1 comment:

Skull said...

Oops, looks like God dropped the ball on that one.

Pitää sillä kaikkivoipaisella, hyväntahtoisella ollennolla olla joskus vapaa-aikaakin. Noh, onneksi oli yksittäistapaus-eiku!