17.7.11

Piruja syrjitään PuolassaJälleen pirunpalvojiin kohdistetaan pahoja ennakkoluuloja. Kolmisensataa kristuksenpalvojaa kokoontuu Puolaan juonimaan piruntorjuntakeinoja. Jasna Goran luostarissa pohditaan mm. sitä miksi nuoriso villiintyy vampyyritarinoihin ja miten aidot manatut ihmiset erotetaan aidoista mielenterveyspotilaista. Tärkeitä aiheita on kutsuttu pohtimaan manaajien siunattu kerma. Intialainen isä Rufus Pereiraas on lyönyt pyhän luuvitosensa useamman demonin leukaan. Samoin Wienin taitava pirunkarkottaja Larry Hogan on paikalla jakamassa vinkkejä oikeista ranneliikkeistä pyhän veden viskaamisessa. Tuo ei ollut mitään kaksimielistä.

Toivottavasti ryhmissä mietitään myös sitä miten pappeihin peseytyneet lapsiraiskaajademonit saadaan pysymään loitolla kirkoista.

Kiitos vinkistä useammalle ihmiselle.

3 comments:

Anonymous said...

Minua ihmetyttää demoneissa yksi asia. Miksi ne aina tyytyvät vääntämään jonkun tyttöparan ruumiin groteskeihin asentoihin, lausumaan hävyttömyyksiä ja puhumaan "muinaisella" kielellä. Kuvittelisin että demonit haluaisivat kontrolloida jotain vaikutusvaltaista henkilöä ja räjäyttää esimerkiksi ydinpommin. Ehkä demoneilta puuttuu kunnianhimo? Tai ehkä Jumala suojelee muita kuin nuoria, hekumallisia tyttöjä.

Anonymous said...

"Kuvittelisin että demonit haluaisivat kontrolloida jotain vaikutusvaltaista henkilöä"

Oletko seurannut politiikkaa sitten lähiaikoina?

MInkälainen hallitus mielestäsi on Saudi Arabialla tai Pohjois Korealla?

Bush tyhmempi oli selvästi kirottu ja luultavasti Pirulla on oma lähetystä Vatikaanin kellareissa, joissa pikku poikia opetetaan laulamaan kuorossa.

Anonymous said...

Tai mieti Timo Soinia.

Luuletko että niin rumalla naamalla voisi pärjätä noin hyvin politiikassa, jos ei ole tehnyt sopimuksia alunperin vaikutusvaltaisempiensa kanssa?

Eikö vanhaan luterilaisuuteen kuuluntu ajatus että Piru on tämän maailman hallitsija ja Jumala hallitsee vasta tuonpuoleisessa?

Tähän on mielestäni helppo uskoa ja siihen löytyy jopa todisteita toisin kuin ID:hen.