30.7.11

NWO-blogi ja Bilderberg-vuoto

Kaikkien skeptikoiden rakastama Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi tuli tietoiseksi Bilderberg-kokouksen osallistujalistasta. Hieman oudosti blogissa kuitenkin kuvaillaan, että lista olisi vuotanut nettiin. Toki jotkut osallistujista (mm. paras kaverini Bill Gates) ovat pyytäneet, ettei heidän nimi näkyisi kutsujalistalla, mutta lähes täydellinen osallistujalista on nähtävissä Bilderberg-kokouksen virallisilla kotisivuilla. Sieltä löytyy avoimesti kaiken kansan pällisteltävänä nimiä kuten Hesarin Pentikäinen, Shellin Ollilla ja svedujen Bildtin Carli.

Bilderbergillä on vielä opittavaa salailusta. Wikileaksin tuoksinassa kaiken kohun alle hukkui mm. kokousten muistiinpanot useammalta vuodelta.

Ensi viikko meneekin Norjan massamurhaan liittyvien salaliittoteorioiden selvittelyssä. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi otti ripeän otteen joukkokuolemien selvittelyssä. Kuinkas ollakkaan, silminnäkijähavainnoissa on eriäväisyyksiä ja uutisvirrassa on ollut ristiriitaista tietoa, joten salaliitto. Jos silminnäkijöiden lausunnot olisivat olleet identtisiä ja uutisissa olisi toistettu yhteneväistä mantraa, niin silloinhan se olisi organisoitu informaatio-operaatio, joten salaliitto.

Oli ilo lukea miten NWO-blogi suhtautuu Skepsis ry:n toimintaan.

Erkki Tuomioja peräänkuulutti äskettäin, että internetin keskustelupalstoille pitäisi saada rekisteröitymispakko ja omalla nimellä. Niin tämä voisi hyödyntää esim. Suomen skepsis ry, jonka palsta on täynnä mm. salaliittoteoreetikkoja haukkuvia ketjuja, jossa anonyymit kirjoittelijat suoltavat hevonpaskaa kilometreittäin nettiin. Siellä mm. tätäkin blogia ollaan haukuttu muiden samankaltaisten blogien kanssa vainoharhaisten sekopäiden ylläpitämiksi.

Skepsis ry on kaikenlisäksi yhdistys joka saa edelleen tuntuvaa rahoitusta suoraan suomen valtiolta ja on näin maksettujen NWO-lobbarien alaisuudessa toimiva paskanjauhantalaitos.


Liity sinäkin Skepsikseen. Saat rahaa!

Eikä Magneettimedian Riikka Söyrin epäröi juutalaisepäilyjen sirottelua vainajien päälle.

3 comments:

Sähis said...

Meikällä on Voodoo Histories aikalailla loppumetreillä, ja täytyy vaan hämmästellä noiden juutalaissalaliittoepäilyjen yleisyyttä ja voimakkuutta. Aikoinaan luulin, että South Parkin jakso, jossa naurettiin juutalaisten syyttämiselle 9/11:sta, olevan kokonaan pelkkää vitsiä...It's a sad world.

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Salaseura ja demokratian pilkkaaja Bildenb salaili viime vuoteen saakka listojaan ja koska tämä salailu sai niin mahdottomasti huomiota ja vuodettuja listoja, he julkaisivat nyt listan melkein omaehtoisesti - vuotojen jälkeen.

Claire P said...

This is a fantastic guide.Very interesting post..Thanks for sharing.
Buy Ski Chalet France