28.11.10

WikiLeaks ja Bilderberg-ryhmä

Uutisissa kohistaan tulevasta WikiLeaksin vuodosta. Irakin sodasta paljastuneet rikkeet ja sotarikokset (Lue The Iraq Warlogs, iloa koko perheelle) likaavat entistä enemmän USA:n mainetta. WikiLeaks vihjaili paljastavansa pian kaikkien aikojen suurimman skuupin. Jopa niin suuren paljastuksen että USA:n armeija varoittaa Wikileaksia. Paljastus - on which we cannot comment - vaarantaa joukkojen turvallisuuden - in ways we cannot divulge - ja tukee terroristeja. Kaikkein karmeinta paljastuksessa olisi se, että puolustusvoimat voidaan tulevaisuudessa pakottaa toimimaan avoimemmin. Samoin poliitikot eivät uskaltaisi tehdä takahuoneessa diilejä sodilla, joissa päätetään kansakuntien tulevaisuus. Washingtonissa hikoillaan ihan oikeasti. USA on lähettänyt tiedotuspaketteja lähettiläilleen Intiassa, Belgiassa, Kolumbiassa, Ranskassa, Norjassa, Australiassa, Kanadassa, Tanskassa, Italiassa, Hollannissa, Turkissa, Afganistanissa, Islannissa, Venäjällä, Ruotsissa, Irakissa, Israelissa, Kiinassa ja Britanniassa.

Salaliittoteorioiden maailmassa vietetyt tunnit pakottavat minut huomauttamaan eräästä WikiLeaksin paljastuksesta. Se jäi ilman kansainvälistä huomiota. Edes suomalainen Havaintoja uudesta maailmanjärjestykestä-blogi ei vaivautunut kommentoimaan sitä. Tarkoitan tietenkin pahamaisen Bilderberg-ryhmän maailmanvalloitussuunnitelmien paljastumista. Luit aivan oikein. Se sama ryhmä jota on salaliittoteoreetikoiden kirjoissa ja puheissa kuvailtu tulevan maailmanhallituksen ajatusriiheksi tai maailman oikeaksi hallintoelimeksi. Päättäjät, mediamogulit, ja teollisuuspamput kokoontuvat keskustelemaan erilaisista asioista, ja samalla laaditaan valtoiden tulevat talouspolitiikat. Ilman demokratiaa.

Mutta mitä siellä kokouksissa oikeasti tapahtuu? WikiLeaks paljasti kokousten muistiinpanot 50-luvulta 70-luvulle. Eli juuri silloin kun Euroopan tulevaisuus lyötiin lukkoon. Papereita selaamalla saa jonkinlaisen käsityksen siitä mistä suljettujen ovien takana on turistu. Bilderberg-ryhmän säännöt kieltävät puhujien nimien tallentamisen. Kuitenkin esim. vuoden 1958 muistiinpanoissa kuvaillaan sitä miten ryhmässä päätettiin Lähi-idän politiikasta.

En ole vielä lukenut kaikkia papereita. Kerron heti kun bongaan sieltä maailmanhallituksen suunnitelmia. Ennustan ettei niitä löydy. Aivan samasta syystä NWO-blogeissa ei ole nostettu tätä WikiLeaksin paljastusta esiin.

3 comments:

Tomi said...

Etkös sinä kuullukkaan NWO:n sisäpiiriin ?
Luulen, että tässä vain esität tietämätontä vain kusettaaksesi taviksia.

Paholaisen Asianajaja said...

Turpa kiinni, Tomi. Tai lähetän mustat helikopterit kotiisi.

Anonymous said...

Eihän niihin muistiinpanoihin tietenkään ole tallennettu todellisia maailmanvalloitussuunnitelmia, kun mokomat myhkäilijät tiesvät muistiinpanojen joskus tulevan julkisuuteen. Pelkkää harhautusta koko juttu...

Odotan kyllä mielenkiinnolla, miten noita muistiinpanoja käsitellään NWO-havaintoja -blogissa (jos käsitellään).