13.11.10

Palkinnonjakotilaisuus

Onnea voittajalle!

Arvonta on päättynyt.

J. Arjoranta sai korkeimmat pisteet D6 pyörteissä. Onnettaren suosio johtaa siihen, että hän saa pian postissa Love All the People-kirjan.Viisas valinta, sir.

8 comments:

Tom said...

Ihan selvästi väärin arvottu, koska tulos ei ollutkaan minun mieleni mukainen.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minäkin epäilen filunkia. Nopanheitoissa ei ollut virallisia valvojia. Siis niitä kavereita, jotka Lottokoneen luona sanovat "iltaa". Niitä, joita varten kasvatetaan etikettikoulussa ja tynnyrissä erikoisihmisiä. Niitä, jotka ovat maksettuja huijareita, jotka tuovat rehellisyydentunnetta peliin samalla kun Lotossa aidosti arvotaan vain se, kenen virallisen valvojan sukulaiselle lottopotti menee, ja mikä on kunkin provikka itselle. *Lääkkeet*.

Taas eri tulos! Kyllä tämä pistää epäilemään jotain. Kun eri tyypit tuppaa voittamaan. Missä on vanha kunnon nepotismi? Silloin kun minä olin nuori, oli tavat erilaiset. Silloin oltiin nepotisteja. Kaveria ei jätetty, autettiin. Tiskin alta myytiin viinaa, vaikka kortilla oli. *Lääkkeet*

Miksi en taas minä...

Tomi said...

Minä taas epäilen, että mitään nopaheittoa ei edes tapahtunut, vaan ylituomari voideltiin rahalla.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Joo, voittamisesta tulee niin iso kunnia, että on varmaan laskuttanut yli kirjan nimellishinnan. Asiaa ei auta se, että Leinivaara on niin palvottava uusateismin suuri profeetta, eli bloggeri. Osa on valmis myymään talonsa saadakseen Pyhimyksen hiuksen päästä. Saati sitten että näin tulee kätevästi ilmoitus oikeasta opista.

Follow the money. Kun sen tajuaa, ja muistaa että mitään ei tapahdu koskaan sattumalta, on asia ilmiselvä. Kaiken takana on illuminatin salaliitto. Leinivaaran täytyy olla vähintään generational satanist.

Paholaisen Asianajaja said...

Täyttä puppua nämä huhut vilinkipelistä. Noppien virallisena valvojana toimi J. Leinivaara. Noppien tulokset kirjasi muistiin Juha Leinivaara. Tuloksen ilmoitti voittajalle herra Leinivaara. Yleisölle asiasta tiedotettiin täysin riippumattoman blogin välityksellä, sillä Juha Leinivaara kieltää kaikki yhteydet J. Leinivaaran ja herra Leinivaaran toimintaan.

Anonymous said...

Taas Illuminaatti ja mahtisuvut ovat toimineet kauttasi ja estäneet voittoni.

Sähis said...

Perkele...mää vaadin sokkouttamista seuraavaan nopanheittoon.

Paholaisen Asianajaja said...

Kokeilin sitä kerran, mutta nopat lentelivät ulos ikkunasta tai jumittuivat kirjahyllyjen taakse.