29.11.10

YK: Homojen teloitus ei niin paha asia, osa 2

Eräästä YK:n julistuksesta poistettiin maininta seksuaalivähemmistöistä. Kuolemantuomioiden tuomitsemisessa nostettiin esiin toimittajien, sananvapausaktivistien, jne, suojelun tarve mielivaltaisilta teloituksilta. Poiston puolesta äänesti yhtenäisenä rintamana Afrikka ja Lähi-itä.

Ja kappas vain...

Kenian pääministeri Raila Oginda alkoi julistamaan homoseksuaalisuuden vaaroista. Homoakteista kiinni jääneet täytyy pidättää. Äänestäjille pidetyssä puheessa Oginda päätteli, että väestönlaskennasta saatujen tietojen perusteella ettei Keniassa ole tarvetta homoseksuaalisuudelle.

"Tällaista käytöstä ei tulla suvaitsemaan tässä maassa. Näihin akteihin osallistuvat miehet tai naiset ansaitsevat tulla pidetetyiksi ja heidät tullaan pidättämään" Oginda sanoi yleisön eläköönhuutojen edessä.Places everyone, this is a test
Throw your stones, do your damage
All the world is a judge
But that doesn't compare
To what I do to myself when you're not there
And if I had a dollar for every time
I repented the sin
And commit the same crime
I'd be sitting on top of the world
I'd be sitting on top of the world


God help me, Emilie Autumn

8 comments:

Tomi said...

Näköjään jokaisen maan täytyy kulkea oma tiensä sivistyksen tiellä. Eli ihmisoikeuksia ei näköjään maahan voida tuoda. Länsimailla on pitkä historia homojen sorrossa, joten on odotettavaa, että kehitysmaissa kestää pitkään ennen kuin homot saavat ihmisoikeudet.

Anonymous said...

Voi Afrikkaa...
Sarvikuonojen maa...

Toistaiseksi.

Onnkesi afrikassa elää paljon älykkäitä apinoita. Näistä kuitenkin osa on uhanalaisia (WWF huom.), mutta ilmeisesti ainakin Kenian ja Ugandan suojeluohjelmat ovat olleet tehokkaita.

Juu ihmisoikeuksia on vaikea viedä maahan aseella uhaten, mutta orjakauppa kyllä siten onnistuu. Ja jos lyö kirjalla päähän on parempi, että lyö pyhällä kirjalla kuin kalkuluksella. Pyhään kirjaan uskominen vaatii, ettei siitä oikeastaan ymmärrä yhtään, mutta kalkulukseen uskominen vaatii että sen ymmärtää melko hyvin.

Anonymous said...

Seuraavan kerran kun paholaisen tekee mieli blogata akupunktuurista, voisi hän ottaa ja lukaista muutamia tuoreimpia tutkimuksia aiheesta pohjalle, sen sijaan että väittäisi vanhan tiedon nojalta kyseessä olevan puhtaan plasebon tai että lääketieteessä puuhattaisiin meridiaanien kanssa:
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/11/101130100357.htm

Tomi said...

Ano, mutta sillä ei taida olla väliä isketäänkö piikki akupisteeseen vai ei ?

MrrKAT said...

Anonymous:lle

Valitettavasti näyttää siltä että tuommoiset tutkimukset ovat usein vähäarvoisia (suhteessa extraornidaaristen väitteiden todistamiseen) kunneivät näytä olevan kaksoissokkotutkimuksia.

(Olen Bausellini lukenut).

Paholaisen Asianajaja said...

Olennainen asia onkin jo sanottu täällä.

With the needles in place, fMRI was repeated while electrical currents were again directed at the left ankle. The researchers then compared the images and data obtained from the fMRI sessions with no acupuncture to those of the fMRI sessions with acupuncture.


Varmasti mielenkiinoista joskus verrata lumeneuloja oikeisiin neuloihin. Ja sitä miten "vääriin" paikkoihin törkätyt neulat vaikuttavat nyt havaittuun akupunktuuriefektiin.

RH said...

Kyllä akupunktio toimii, vaikka niitä neuloja laittais vähän sinne päin... ainakin, jos on yhtä komea ja kiva mies kuin se, joka minuun niitä muinoin survoi :) Aina oli mukava olo session jälkeen...

Sähis said...

Ihan harmittaa tuo turhuus anonyymin linkittämässä tutkimuksessa. Tuossa vain seurattiin kiputuntemusta magneettikuvauksella, kun asia olisi voitu ihan hyvin kysyäkin niiltä potilailta. Tällöin tutkimus olisi ollut vielä selkeämmin luokiteltavissa niihin kymmeniin tai satoihin jo turhiksi todettuihin puuttelisten metodien (ilman lumetta)tutkimuksiin akupunktiosta.

Tämän tyyppisistä tutkimuksista Goldacre kirjoitti omassa kolumnissa. Tuossa jutussa oli paljon hyviä huomautuksia turhista magneettikuvaustutkimuksista. Yksi kohta kolumnissa saattoi hyvinkin viitata tähän tutkimukseen:

...Another(tutkimus) says that brain imaging “provides visual proof that acupuncture alleviates pain”. The reality, of course, is much simpler: for your own personal experience of pain, which is all that matters, if you say that your pain is relieved, then your pain is relieved (and I wish good luck to any doctor who tells his patient their pain has gone, when it hasn’t, just because some magical scan says it has).

http://www.badscience.net/2010/10/neuro-realism/