16.11.10

Salaperäinen kontti Arizonan yössä

Tavallisten asioiden ihmettely on ihmeellisen vakavaa asiaa. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogi sortuu jälleen toistamaan epätietoisuuden vallassa leviävää videota. Arizonassa tapahtui jotain hämärää. Joukko ihmisiä kaahaa autolla ylileveän kuljetuksen perässä. Poliisien pillit huutaa, hätävalot vilkkuvat ja helikoptereita lentelee. Huoltoautot seuraavat isoa harmaata kuljetuskonttia, jota vetää iso rekka. Huoltomiehillä on kaasunaamarit kasvoilla! WTF, man? Video on kuvattu käsivaralla yöllä maksimaalisen epäselvyyden takaamiseksi.



Videolla erottuu melko hyvin se salaperäinen kuljetuskontti.



Alkuperäisen videon kommenteissa kuljetusalan ammattilainen kuitenkin kertoo, että näitä salaperäisiä kontteja on jatkuvasti liikenteessä.

Pricklyghost106:n Youtubevideossa esitellään samanlaista kuljetusrekkaa, joka kuljettaa samanlaista harmaata konttia. Se on voimalaitoksen sähkömuuntaja. Painoa n. 300 tonnia.



Illuminatin sotajoukoilla on hämmästyttävä taipumus suorittaa salaiset operaatiot kaikkien silmien edessä. Huomioi, että tässä videossa saattotehtävissä on samanlaiset poliisiautot vaikka kuljetuslava on aavistuksen verran erilainen.



Äärettömän ovela Illuminati naamioi alasammutun ufon jäännökset onton muuntajan sisään. Näin he voivat kuljettaa vaikka mitä pitkin julkisia teitä.

1 comment:

Tomi said...

PA, mitä yrität selittää generaattorista ?
Ihan selvä uhvohan tuo on.
Olet näköjään täysin iluminaatin ohjailtavissa, kun kerran tällaista misinformaatiota meille yrität syöttää.