22.11.10

Ja taas, osa 34 Facebookin vaarat

Pastori Cedric Miller varoitti seurakuntalaisia Facebookin viettelevistä viesteistä. Lärväkirjaan kirjautuneet ihmiset ovat alttiimpia houkutuksille. Avioliiton ulkopuolinen suhde on alkanut privaattien viestien lähettelyllä ja nettiflirttailulla. Varsinkin entiset heilat alkavat houkuttamaan uudelleen.

Miller on aiemmin kehottanut naimissa olevia seurakunnan jäseniä kertomaan Facebook-tunnuksensa ja -salasanansa puolisolleen. Nyt Miller kehottaa aviopareja lopettamaan Facebookin käytön kokonaan.

"Olen puolentoista viime vuoden aikana antanut parisuhdeterapiaa aviopareille, joilla on ollut ongelmia Facebookin takia", Miller sanoo.

"Facebookissa käy niin että siellä kohtaa ihmisiä aiemmista suhteista. Se johtaa sananvaihtoon ja oikeisiin tapaamisiin. Kiusaukset ovat liian kovia."

Miller on naimisissa. Hän käyttää Facebookia yhteydenpitoon kuuden lapsensa kanssa.


Miller aikoo noudattaa saarnojaan, eli luopua Facebookin käytöstä. Kiusaus on liian vahvasti läsnä. Pastori tietää mistä puhuu, sillä vuonna 2003 hänellä kimppakivaa aviovuoteessa. Pedissä peuhattiin vaimon, seurakunnassa avustavan miehen ja tämän vaimon kanssa. En näe siinä mitään pahaa, kunhan kaikki olivat mukana omasta tahdosta (hyi, moraaliton ateisti). Mutta pastorin saarnoissa vaadittiin aivan toisenlaista käytöstä, joten Millerin harteilla painoi tekopyhyyden taakka. Karnaalinen kimppakiva päätyi vasta kun pastori kuuli seurakuntansa naisilta, että hekin olivat pitäneet hauskaa kyseisen avustajan kanssa.

4 comments:

Kristiina K. said...

Eihän nyt sellaisen jakorasian kanssa voi enää jatkaa, joka rahvaallekin antaa :D

Voivoi. Klassinen tehkää niin kuin minä opetan, älkää niin kuin minä teen.

Tomi said...

PA ethän sinä kunnon ateistisena pervona voi ketään moittia ryhmäseksistä ?
Mitä tekopyhyyteen tulee ei kai kukaan avoimesti toitota omia perversioitaan koko maailmalle ?

Anonymous said...

Onko hän saarnannut ryhmäseksiä vastaan ennen vai jälkeen omien kokemusten? Jos vasta kun on itse lopettanut moisen haureuden, niin eihän siinä mitään tekopyhää ole.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Aivan, ei haittaa jos uskovainen tekee jotain jonka uskovaiset määrittelevät pahaksi. Sitä kutsutaan armoksi. Tämä asia tietysti kielletään, kun huomautetaan että tälläinen armo voi johtaa tapojen löyhtymiseen.

Nykykristityillä on ihan surkea moraali. Edes seppukuun eivät ole valmiita. Ryhmäseksi taas on syntiä, jos mukana ei ole lonkeroita.