3.11.10

Kemikaalivanakone paljastui

Karmaiseva NWO:n väestönvähennyssalaliitto purkautuu silmiemme edessä. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa valistetaan kansaa uudesta lentokoneesta, joka dumppaa valtavasti kemikaaleja ilmakehään.Todellakin, lentokone vapauttaa rajusti kamaa. Miten nerokkaasti Illuminati on naamioinut tämän myrkytysprosessin?

NWO-blogin kommentoija Tonza huomautti, että kulissina toimii Yhdysvaltojen metsäpalvelun palontorjuntalentokone: Evergreen supertanker.

The multi-role B747 Supertanker is the largest tanker aircraft available today. With a payload of more than 20,000 gallons and a response time of 600 mph, it has more than eight times the drop capability and twice the speed of any other federal air tanker currently fighting fires.


Sivulla on myös esittelyvideo, jossa Supertanker vapauttaa punaista nestettä koepudotuksissa. Näin Illuminati käy psykologista sotaa. He näyttävät avoimesti mainosvideoissa miten kemikaalivanojen superruiskuttaja toimii. He jopa myöntävät suoraan, että kone tankataan puolustusvoimien lentokentillä!

Tästä pääsen lonkeromaisesti siihen miten Yhdysvaltojen ilmavoimat ovat tutkineet vanoja taivaalla. Niiden merkitys on selvä kaikille pommikonelentäjille. Koneen perässä laahaavat tiivistysvanat ovat räikeä varoitusmerkki vihollisen tähystäjille. On tärkeää minimoida vanat, ja siksi asiasta tehtiin tutkimusta II maailmansodan aikana. Vuonna 1942 julkaistiin raportti, jossa lentäjille annettiin neuvoja tiivistysvanojen välttämiseksi. Lyhennettynä: niiden syntymiseen vaikuttavat ilmakehän kosteus, lämpötila ja lentokoneen nopeus. Muuttamalla korkeutta ja vähentämällä nopeutta hunneilla on pienemmät mahdollisuudet havaita pommikoneet.Luftwaffe myrkytti brittejä kemikaalivanoilla!

4 comments:

AaJii said...

Aika helevetin huonosti on ainakin tähän asti toiminut tuo NWO:n väestönvähennys-projekti. Ei tappanut sikainfluenssa, eikä edes sikainfluenssarokote. Laimeet on myrkyt tiivistysvanoissakin, kun niitä nyt on jo vuosikymmeniä taivaalle vedetty ja väestö sen kun kasvaa.

Tino Rossi said...

Koneista ei tupruakkaan myrkkyä vaan HOMOKAASUA! Yhteiskunnassamme sen rappeuttavan vaikutuksen huomaa helposti.

Homoudenhan keksi Oscar Wilde 1800-luvun lopussa. Suomeen idean salakuljetti Tukholmasta Touko Laaksonen (os. Tom of Finland) joskus 60-luvun lopulla. Salakuljetusvälineenä oli ns. köntti, jonka palvonta onkin leimannut alakulttuuria siitä alkaen.

Homostuslennot kiihtyvät aina euroviisujen aikoina. Silloin jolloin jopa täysin heterot ihmiset(132% väestöstä) kokevat selittämätöntä vetoa glitteriin ja puolen sävelaskelen nousuihin. Kaasun sivuvaikutuksena myös siiderin ja rannetukien kulutus räjähtää kasvuun.

Anonymous said...

Minua ihmetyttää se, että jos sitä mysteerikemikaalia tuprutetaan kilometrien korkeudesta, eikö se mene tuulen mukana ja haidu ns. ilmaan?

Samuli Pahalahti said...

Tästä aiheesta olisi ihan kiva saada laajempi postaus, jonka voisi linkittää kemikaalivanapelkoisille, kun sellaisia tuppaa pomppaamaan esille nykyään vähän joka paikasta.