11.11.10

Koska Hitler: Turvatarkastukset lentokentillä

Viime kerralla Mike Adams julisti kaikki lääketieteelliset tutkimukset huijauksiksi. Nyt on vuorossa hieman erilainen aihe.

Transportation Security Administration vastaa Yhdysvaltojen lentokenttien turvallisuudesta. Heidän vaatimuksesta lentokentille ollaan tuomassa kohua aiheuttaneet nakuskannerit ja entistä tungettelevammat kehohiplaukset piilotettujen esineiden löytämiseksi. Asia ei sinällään liity terveystuotteisiin, mutta NaturalNewsin Mike "HealthRanger" Adams ei malta olla kauhistelematta skannereiden syöpäriskiä ja ihmisten oikeuksien runnomista. Siksi hän päätti jälleen kerran jättää hillityn harkinnan kotiin: Uudet turvatarkastusmääräykset ovat koska Hitler.

Adams julkaisi tuollaisen hillityn bannerin, jolla ihmiset voivat tuoda julki turvatarkastusten epäreiluuden. Onko oikein että lentokentän virkailijat kopeloivat lastesi nivusalueita? Ei ole. Mutta miten se liittyikään natseihin?

Normally I would not be so involved in an issue that isn't more directly related to health, but this is a freedom issue, and without our freedom, we have nothing. The U.S. Fourth Amendment clearly states that we are to be protected from "unreasonable searches and seizures," which would no doubt include being subjected to X-rated body scans and having our genitals and breasts groped and fingered by TSA agents.


NaturalNews.comin facebook-sivulla väki kakistelee Adamsin tekstin edessä. Moni ilmoittaa painavansa Dislike-nappia ja lähtevänsä ryhmästä.

Taustalla on kuitenkin ihan oikeita ongelmia, sillä TSA on antanut väärää tietoa/valehdellut nakuskannereiden ominaisuuksista. He väittivät etteivät laitteet pysty tallentamaan ja lähettämään skannattuja kuvia, mutta nakuskannerit voivat tallentaa ja lähettää kuvia. Natsivertailuja tehokkaampi protestikeino olisi kuitenkin tyytyä Freedom of Information pyyntöihin ja järkeviin mielenosoituksiin.

Eikä kourinta ole kaikkien mieleen.

No comments: