13.11.10

Saudi-Arabia toitottaa heikkouttaan

Saudi-Arabia todistaa olevansa erittäin heikko, murentumassa oleva ja vaappuvalla langalla talssiva kuningaskunta. Maa esti Facebookin käytön. Tietenkin vain tilapäisesti. Viranomaiset haluavat viestiä, että he ovat tietoisia Facebookin kaltaisen sivun käytöstä. Facebookissa on loputon määrä ryhmiä. Lähes kaikki niistä täysin turhia, mutta joukossa on mm. ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa ajavia ryhmittymiä. Saudi-Arabia teki selväksi, ettei sen kansalaiset kestä vaarallisille ajatuksille altistumista. Moraaliton sisältö täytyy kieltää. Jopa sellainen sisältö jossa ei ole oikeaa alastomuutta, seksiä tai syntiä, mutta vihjaillaan siihen suuntaan. Miehet eivät kykene hillitsemään itseään moraalittomien asoiden edessä.
Vapaa tiedonkulku ja arvojen jatkuva kyseenalaistaminen ei sovi tyranniaan.

6 comments:

Aqua Fortis said...

Äsh, taas kerkisit edelle. No jaa.

En kyllä tiedä mitä tuollaisen valtion puuhista pitäisi ajatella. Mikä ihme voi mennä päässä niin pahasti sekaisin että maailmassa voi oikeasti käydä näin?

Paholaisen Asianajaja said...

Valtaapitävät tietävät ettei heidän sanelema oppi kestä kriittistä tarkkailua.

Kekkonen/Kakkonen said...

Jopa Osama Bin Ladenin alkuperäinen "ristiretki" alkoi Saudi hallintoa vastaan.

Noin muutoin Saudi-Arabia on samanlaisissa ongelmissa kuin Neuvostoliitto aikoinaan. Ei auta sensuurit eikä kiellot, ihmiset tekevät ominpäin ja toiminta siirtyy maan alle.

Suurta päänvaivaa valtaapitäville lienee maan toisinajattelijat ja kaikenlainen "epäpuhdas" aines, kuten Jehovan Todistajat.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Eikö se erimielisyyden hiljentäminen auta? Eli riita ja kina pois. Ei se ole mitään toisinajattelijoiden tai minkään ajattelijoiden vainoamista, vaan harmonisointia. (Sarkasmi.)

Ninny said...

Kun vaan saataisiin ne ikävät riidanhaastajat karsittua pois niin kaikki olisivat heti onnellisia. Happy, happy, joy, joy!

Kekkonen/Kakkonen said...

Ei auta ei, vähän väliä historia toistaa itseään ja asia joudutaan jälleen opettelemaan kantapään kautta.

Ongelmia tuottaa myös raskas propaganda tietynlaisia vähemmistöjä kohtaan, Saudeissa virallinen media ei juuri muuta tee kuin kritisoi tiettyjä ihmisryhmiä ja näin ollen, kuten itäblokissakin, tietyn ihmisryhmän jäsenet nähdään tahdottomina hirviöinä.