31.7.12

Bemeriä telkussa

Tänään tiistaina klo 21:00 kannattaa käntää televisiosi antennit kohti YLE2:sta. Ajankohtainen Kakkonen ohjelmassa on mukana Bemer-magneettisignaalijärjestelmän tarkastelua. Odotettavissa ahkeraa väittelyä netissä siitä miksi lääketeollisuuden palkkasoturit hyökkäävät viatonta magneettiterapiaa vastaan.

Tänään olikin rankka päivä raiteiden päällä. Käväisin työpäivän jälkeen Helsingissä. Haastattelin erästä intialaista skeptikkoa, joka on todennäköisesti vielä useamman kuukauden verran Suomessa. Tästä aiheesta lisää seuraavassa Skeptikko-lehdessä. Katso kuvat!

2 comments:

Anonymous said...

Lääkärinä en voi kuin ihmetellä miten olympiakomitea lähtee tällaiseen humpuukihoidon mainontaan.
Lähetin meiliä kyselyn sinne. Vastausta ei ole tullut, eikä ihme.
Parantaa mikroverenkiertoa ja ennaltaehkäisee ja PARANTAa lähes kaikki vaivat.
Olisikohan aika Valviran puuttua näin härskiin mainontaan.

Anonymous said...

Taisit kommentoida asiaa samoin sanankääntein YLE:n keskustelussa aiheesta.

Asiasta on ilmoitettu OK:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkolalle jo kesäkuun puolessa välissä, sekä Valviralle heinäkuun puolenvälin paikkeilla.

Olen enemmän tekniikka orientoitunut, eikä läketieteen ihmeellisyydet oikein avaudu. Olen konsultoinut asiassa kahta eri lääkäriä ja he molemmat olivat vakuuttuneita koko homman olevan täyttä humpuukia.

Tässä vähän heidän kommenttejaan.

Jos vaikutukset painottuvat "mikroverenkiertoon" miksi se "signaali" ei vaikuta muuhun verenkiertoon? Ja jos vaikuttaa, silloin leikitään jo ihmishengillä.

Miten verenkierto vilkastuu? Verisuonia laajentamallako? Jos niin on, alhaisesta verenpaineesta kärsivien kannattaa välttää Bemeriä koska voi lähteä taju tai mennä henki.

Vaikuttaako magnetismi verisoluihin ja hiutaleisiin että tajuavat itse mennä kimpassa kovempaa? Heh heh!

Kun kysyin voisitteko kumota nämä väitteet, he sanoivat että, "ei hemmetissä, en halua nimeni näkyvän missään näissä huuhaahommissa, siellä on yhtä viisasta vastaan sata idioottia syöttämässä silkkaa skeidaa, jos ihmiset haluaa maksaa siitä että nittä kusetetaan, maksakoot."