18.7.12

Robertson, Ropecon ja Evoluutio Schmevoluutio

Kesän kiireet jatkuvat, joten joudun tyhjentämään vinkkilaatikkoani pikaisella kirjoittelulla.

Kristillisellä televisiokanavalla mielipiteitään esittelevä Pat Robertson on jälleen otsikoissa. Robertsonin kommentti ei ole tällä kertaa mitenkään poikkeuksellinen, sillä useamman uskonnon edustajat ovat todenneet aivan samaa. Parisuhteita auttava vanhus kertoi vastauksen huolestuneelle miehelle. Kyselijä ei ollut varma siitä pitäisikö hänen jatkaa parisuhdettaan ei-kristityn naisen kanssa. Tällä kertaa parisuhteessa olivat kristitty ja muslimi. Pat Robertson tiesi heti miten miehen parisuhteelle kävisi, sen enempää utelematta parisuhteen yksityiskohdista.


"No way! No way! She's going to want to do her Muslim thing and you're going to want to do your Christian thing. There will be constant struggle and strife. Walk away,"

Focus on the Family -järjestön edustaja oli samaa mieltä Robertsonin kanssa.

"The wisdom of God's Word is quite clear on believers being unequally yoked. And marrying someone who is not a Christian – who is not a daily disciple of Christ – is being unequally yoked, regardless of what their beliefs might be,"
Koska on vain yksi oikea tapa uskoa Jumalaan. Sääli, sillä jotkut parit olisivat harrastuksiltaan, näkemyksiltään ja muutenkin kemioiltaan varmasti ihania tapauksia, mutta sattuivat oppimaan eri uskonnot huoltajiltaan.

Free Muslims Coalitionin Kamal Walahs kertoo, että muslimit (mielellään vain miehet) saisivat mennä naimisiin uskontonsa ulkopuolisen kanssa. Kunhan se uskonto on juutalaisuus tai kristinusko. Muut uskonnot nähdään liian väärinä uskontoina.

-------------------------------

Ropecon 2012 on melkein täällä. Luentolistalla ei tällä kertaa ole mitään mikä kiinnostaisi minua. Aion olla lauantaina paikalla pelaamassa pari erää Warmachine ukoillani. Jos mahdollista niin samassa paikassa voisi järjestää pienen PA-tapaamisenkin. Minulla olisi pois annettavaksi pari kirjaa. Kerro kommenteissa jos olet samaisessa paikassa saman viikonlopun aikana.

-------------------------------

Hieman erilainen evoluutioteorian kritiikki. Johon sopivaa jatkoa Discovery Instituten Bruce Chapmanilta, joka toteaa ettei evoluutioteoria ole tiedettä. Mutta ei sitten kerro miten älykäs suunnitelma voisi olla tiedettä.

-------------------------------

Kevennykseksi huumoria profeetta Piholta: Paavo Väyrynen on Suomen seuraava presidentti.

5 comments:

Tanan said...

Olen myös menossa pelaamaan warmachinea ropeconiin. Aiotko osallistua ihan pääturnaukseen?

Paholaisen Asianajaja said...

Taidot eivät riitä turnauksiin asti. Sääntökirjakin on vielä lukematta loppuun asti.

Anonymous said...

Ropecon on joulu ja synttärit samassa paketissa. Voi kokeilla joko uutta tai uppoutua rauhassa omiin juttuihinsa. Itsekin figuilla menossa, vaikka masiinaa tai hordesia ei laukkuuni mahdukkaan.

Tanan said...

Juha, mitä factiota muuten keräät? 40k historiasi perusteella veikkaisin protectoraattia tai khadoria :).

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Realities in only thing Real