27.7.12

Kohta Lontoossa räjähtää Pommi!


" The opening and closing ceremonies of the London Olympics are mass satanic rituals disguised as a celebration of Britain and sport. Their medium is the language of symbolism."


- David Icke

Lontoon olympialaisten avajaiset ovat kriittinen tapahtuma. Salaliittoteorioiden maailmassa tiedetään, että kisoilla tärkeä merkitys Illuminatin suunnitelmissa. Maailman hallituksia, armeijoita, taloutta ja kulttuuria hallitseva salaseura ei jostain syystä kykene aloittamaan sotaa Lähi-idässä, josta alkaa WW III, ellei Lontoossa järjestetä lavastettua terrori-iskua.

Tiedän, tiedän, eihän siinä ole mitään järkeä. Tervetuloa salaliittoteorioiden jännittävään maailmaan. Maailmaan jossa vinkit tulevasta tapahtumista poimitaan viihdeteollisuuden tuotoksista. Onhan se melko selvää, että Illuminati haluaa mainostaa etukäteen voimannäytöksiään. Näin päässyt käymään Lontoon olympialaisten kanssa. Tässä vain yksi näyte monien joukosta siitä miten salaliittoteorialle etsitään tukea elokuvista. Kun todistusaineistoa ei näytä millään ilmestyvän esim. turvajoukkojen manipuloinnista, turvajärjestelmien sabotoimisesta, terroristisolujen lavastamisesta, tai mistään muustakaan konkreettisesta, on salaliittoteorisoijan tyydyttävä sarjakuvien ja elokuvien katseluun.Avaijaisseremonia on tänään (27. päivä), joten elokuvista on etsitty lukua 27, tai muita viittauksia seremoniaan. Kun etsii lukemattomien elokuvien joukosta tiettyjä numeroita, niitä myös löytää runsaasti. Esim. WTC-iskujen jälkeen alettiin etsimään lukuja 9, 11, 2001, ja WTC-tornin kuvia tai viittauksia torneihin, tai pelkästään New Yorkin kaupunkiin. Kuinkas ollakaan, viihdeteollisuus on jostain syystä käyttänyt elokuvissa, televisiosarjoissa, sarjakuvissa ja kirjoissa joitakin noiden yhdistelmiä. Aivan kuin New York ja sen näkyvin monumentti kaupunkikuvassa olisivat olleet taiteilijoita, kirjailijoita, ja käsikirjoittajia innostavia asioita.

Ja sitten löydettyjä viittauksia käytetään panikoinnin tukena. Menetelmää kutsutaan "predictive programming" menetelmäksi. Tässä maailmassa ei ole sattumia. Pelkästään yhteyksiä. Jos yhteys ei ole heti selvä, niin avuksi otetaan numerologia yhdistettynä villiin symbolismiin.

Esim. katastrofielokuva 2012 sisältää kohtauksen, jossa sankarin pitäisi karata lentokoneessa kohti tulevan tuhon tieltä. Hän kuitenkin juoksee takaisin autoon, josta pitäisi napata mukaan tärkeä kartta. Karttaa etsiessään hän nostaa kameran eteen Lontoon metrokartan. STOP! Jumalauta! Lontoon metrokartta 2012 elokuvassa? Tiedätte mitä se tarkoittaa: Pommi-iskua Lontoon metroon vuonna 2012.

Sillä ei ole tietenkään mitään väliä, että 2012 elokuvassa vieraillaan nopeasti ympäri maailmaa useassa miljoonakaupungissa. Kun kameran eteen sattuu tupsahtamaan jotakin Lontooseen liittyvää (yllätys), se on Illuminatin asentama vihje elokuvassa. Tämä on salaliittoteorisoijan logiikka.

GodLikeProductions-sivuston salaliittoteoriaan keskittyvillä keskustelupalstoilla on runsaasti Lontoon olympialaisia odottavia ketjuja. Aivan liian monella ihmisellä on aivan liian paljon ylimääräistä aikaa käsissään. Katso vaikka miten tässä ketjussa perustellaan tulevaa pommi-iskua.

"I Space Goat II" by Heliofant is a cinematic which works as predictive programming, which confirms the WTC 9/11 false flag and announces the new 7/27 London false flag.

Its duration has been calculated on purpose : 7min27sec ... as a reference to the London Olympic Ceremony.

The name "HelioFant" is also explicit: Helio ~ Sun ~ Illuminati , Fant ~ Fantaisy ~ fake story ~ Deception ... which gives... HelioFant ~ Illuminati Deception.

"Skyfall", the last James Bond, contains clear references to the London False Flag showing the London tube destroyed in reference to the bombs which will be placed in the London Train.

"Tron Uprising" contains a clear reference to the London Olympic False Flag with a scene about a major moto race in a Stadium which has exactly the same pyramids than the London Olympic stadium, the motos have 5 colors just like the 5 colors of the Olympic Games. And there is a bomb which is put in underground tubes beneath the stadium, when the bomb explodes it makes a mushroom just like the nuclear bombs.... This clearly refers to the nuclear bombs which will be placed in the London Tube and which will make explode the Olympic Park and a part of the London City from below.
Otetaan vielä päälle varma subliminaalinen varoitus tulevasta sodasta, eli kiinalainen NOW tv firman mainos Euro2012 jalkapallokisoista. Sillä yritetään tehdä jalkapallosta yhtä jännittävää kuin animescifisotaleffoista.Ja niin edelleen. Kuinka kukaan voi enää epäröidä?

Toisaalla toiset kirjoittajat tietävät, että Lontoon terrori-iskusta meluavat salaliittoteorisoijat ovat väärässä. Oikeastihan salaliittoteorioiden levittely misinformation agenttien puuhaa. Lontoon härdelli on vain keino viedä huomio sieltä missä oikeasti Illuminatin isku tulee tapahtumaan. Syytökset väärän tiedon levittämisestä sinkoutuvat ympäriinä. Meno on välillä aika villiä.

Kisojen avaijaisiin on enää parisen minuuttia. Kylläpä jännittää. Nimittäin se mitä puen päälleni huomenna Ropeconiin.

3 comments:

Anonymous said...

ei tapahtunu mitään? :D

Pimeä ateria said...

Syyriassa räjäytettiin pommi.
Täällä naapurissa räjäytettiin papatti-matto.
Tampereella riehu punkkarit.

Vaikka ennustukset olivat osittain väärässä yksityiskohdista, kuten false-flag iskujen sijainnista, olivat ennustukset pääpiirteittäin oikeassa koska näitä NWO:n vale-operaatioita oli yhden sijasta jo ainakin kolme!

Pimeä ateria said...

Lisäksi kemikaalivanojen avulla saatiin kehitettyä lauantai-sunnumntain väliselle yölle mitavan kokoinen ukkonen pääkaupunkiseudun ylle!

Ovatko muutkin havaiinneet vastaavia peiteoperaatioita nyt olympialaisten alla?