16.7.12

Lontoon olympialaiset, Tuho tulossa

Salaliittoteorioiden villissä maailmassa on pitkään kuhistu pian alkavista olympialaisista. Suosituimmat spekulaatiot tulevista tapahtumista keskittyvät kahteen vaihtoehtoon.

1) Avaruusolennot ilmestyvät kaikkien kansakuntien pällisteltäväksi.

Tämä on joko aitojen avaruusolioiden järjestämä spektaakkeli (which would be fantastict) tai vaihtoehtoisesti salaisen maailmanhallituksen järjestämä feikkien avaruusolentojen nukketeatteri. Se olisi osa ns. Project Blue Beamia. Kiehtovaa luettavaa, jos elämässäsi ei ole mitään sisältöä.

2) Lontoon olympialaisiin tehdään False Flag -isku.


Eli ihmisiä surmattaisiin terri-iskulla, joka on hallituksen ja eliitin mahdollistama isku. Ellei peräti heidän kokonaan orkestroimansa tuho. Annetaan asiantuntijan selittää, eli puheenvuoro profeetta Piholle:

Murskaava hyökkäys suoritettaisiin eri puolilla Lontoota, mutta pääisku kohdistuisi Lontoon olympiastadionille, jolloin arviolta kymmenettuhannet tai kenties sadattuhannet ihmiset saisivat surmansa. On jopa puhuttu miljoonan ihmisen kuolemasta.

Tekijöinä olisi lännen raha- ja valtaeliitin eli vapaamuurari-illuminaattien palkkaamat salaisten palvelujen miehet CIAsta, M16:sta ja Mossadista, mutta teosta syytettäisiin Irania, Al-Qaidaa ja islamisteja. Myös Kiinaa ja Venäjää epäiltäisiin jonkinlaisesta osuudesta asiaan.

Motiivina ja syynä hirmuiseen massatuhoon olisi tekosyyn saaminen USAn, NATOn ja Israelin hyökkäykselle Irania vastaan ja sen myötä Kolmannen maailmansodan aloittaminen, jotta vanha maailma voitaisiin tuhota, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi maailma. Lisäksi suuret määrät ihmisten massakuolemia palvelevat maailman harvainvallan pyrkimystä vähentää oleellisesti maapallon väkilukua, jolloin ruokittavia on vähemmän ja jäljellä olevia on helpompi hallita ja orjuuttaa.


Tilanne onkin kutkuttava, sillä olympialaiset ovat oikeasti houkutteleva kohde ns. aidoille terroristeille. Siksi niihin onkin tehty terrori-iskuja. Tietenkin salaliittoteoreetikoilla on aina mahdollisuus todeta, että terrori-isku kuin isku onkin oikeasti salaa eliitin järjestämä. Se on vain lavastettu niin taitavasti. Juuri näin salaliittoteorioiden maailmassa selitetään esim. WTC-iskut.

Kaikkien illuminatien harmiksi tuhoiskua järjestänyt projekti on viljellyt vihjeitä tulevasta pitkin poikin kulttuuria. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi on koonnut yhteen aivan liian selkeät varoitusmerkit. Aina uudelleen pinnalle ponnahtava korttipeli Illuminati sisältää varoituksen Big Ben -tornin romahtamisesta.Lontoossa pian tapahtuva False Flag -isku oli siis suunnitteilla jo 80-luvun alkupuolella! Tämähän on yhtä vakava moka illuminatilta kuin se kuuluisa X-force sarjakuva vuodelta 1991, jossa Hämähäkkimies taistelee Juggernauttia vastaan WTC-tornin ympärillä.Tai Uncanny X-Men vuodelta 1984, jossa telepaatti Rachel Summers saa näyn tulevaisuudesta vieraillessaan New Yorkissa.Koko New Yorkin tuhoavan Galvatronin juonet päästettiin kaikkien katseltavaksi Transformers sarjakuvissa vuona 1990. Merkit olivat aivan selvät! Tulevaisuus on piilotettu sarjakuviin, joten niitä kannattaa aina lukea. Ainoa järkevä selitys näille sarjakuville on se, että salainen maailmanhallitus on soluttautunut myös Marvelin ja DC Comicsin käsikirjoittajien joukkoon. Tuskin kukaan ottaa vakavasti sellaista väitettä, että sarjakuvien tekijät haluavat hyödyntää näyttäviä merkkikohteita oikeasta maailmasta tarinoissaan.

Ei muistella enää sitä, että samaa Combined Disasters -korttia käytettiin myös Japanin maanjäristysten kohdalla. Nyt se kortti on aivan kristallin kirkkaasti Big Ben.

Palataan vielä NWO-blogiin. Olympialaisten virallinen logo ja maskotit ovat naurettavan suoraa todistusaineistoa illuminatin osallisuudesta metkuihin. Yksisilmäinen olio on revitty avaruusolioista tai sitten kaikki näkevän silmän hellyyttävämpi versio.

Vielä kun katsoo Lontoon 2012 kesäolympialaisten logoa niin näkee selvästi, että näistä kirjaimista muodostuu sana ZION, joka on suoraan viittaus siionisteihin.


Vain juutalaisten aivopesemä ja illuminatin rahoilla hiljennetty skeptikko kehtaisi väitää vastaan. ZION on saatavilla logosta niin yksinkertaisella tavalla.


Graffitimainen vuosiluku 2012 hajoitetaan ensin palasiksi. 2-numeron yläosa irrotetaan ja laitetaan pisteeksi i:n päälle. 1-numero vaihtaa paikkaa yhden askeleen verran eteenpäin. Viimeisenä 2-numero kellistetään kenoon, jotta siitä saadaan N-kirjain. Tadaa! ZION!

Toivotaan, että salaliittojen tuominen julkisuuteen pakottaa illuminatin perumaan suunnitelmansa. Turvallisuus on hoidettu satojen miljoonien puntien budjetilla. Paikalle raahataan iltatorjuntaohjuksia ja 12,500 poliisia, 24,000 turvallisuusfirmojen vahtia, 17,000 sotilasta. Joukon läpi ei pääse helpolla, mutta ei se mahdotontakaan ole.

3 comments:

Rami said...

Minua Kyllä hävettää olla Iluminaatin palkkalistoilla, kaikki hyvät salajuonet vuotaa nettiin, kuin seulasta. Niin ja en vieläkään ole saanut palkkakuittia, onko muille tullut?

Lempo Nieminen said...

Eivät suuret muinaiset ole saaneet muuta lähetettyä, kuin pari kontillista kuivattua turskaa, näin "etumaksuksi". Pahasti alkaa epäilyttää koko touhu, HAARP metelöi takapihalla joka yö, enkä saa nukutuksi, vaikka lupailivat aikanaan, että sen tarvitsisi olla siellä vain toukokuuhun asti. Lisärästinä olen saanut tehtailla peltokuvioita lentävällä demonipuimurillani avaruusalustemme laskeutumisalustoiksi. Merkitsen kyllä ylityöt muistiin ja perin niistä sitten joskus korvauksen, vaikka pitäisi liitosta asti hakea tukea.

tyy said...

Netissä on helppo tehdä itsensä naurettavaksi. Se onnistuu jopa täydelliseltä idiootilta.

Siinäkö on demokratian tulevaisuus?