6.7.12

Profeetta Pihon tarkin ennustus

Profeetta Jouko Piho, tuo Suomen laillisuuspuoleen perustaja ja Jumalan rupattelukaveri, on ilmoittanut Ajankohtaista kirjoituksissaan huolestuttavan asian. Tällä kertaa ennustus on selkeä. Sitä ei voi tulkita väärin. Eikä tietenkään mitenkään kaksimielisesti.

Kas näin, sanoo Piho:Se tulee.

Varmasti.

Mikään ei voi estää sitä tulemasta.

Pian.

Selkeydestään huolimatta Pihon lukijat eivät välittömästi ymmärtäneet mistä oli kyse. Onneksi hän laittaa lisää kirkautta peliin.

Usko Ahonen kysyi: "Eikös "se" pitäisi olla hän. Eli Jeesus?"
Kyllä se on se.
Sen tulemisen ajankohta laitetaan myös tarkalla aikajanalle.

"Pian" on meidän elinaikamme.

Onneksi Piho oli armeliaalla tuulella. Seuraavana päivänä hän paljasti, että hänen kirjoituksensa oli pieni filosofinen trollaus. Tarkoituksena oli herätellä kansaa miettimään mitä on tulossa.

Tässä on vastaukseni.
Se tulee.
Mikä tulee?
Sain eilen illalla mieleeni kaksi sanaa "Se tulee", joiden varaan rakensin tämän blogikirjoituksen. Olisin pitänyt tekstinkin yhtä lyhyenä, mutta tulikin ilmoitus, että viestissä pitää olla vähintään 10 sanaa.
Alle puolessa tunnissa kirjoitukseni oli suosituimpien listalla ja tunnissa ykkösenä.
Kirjoitukseni idea oli saada ihmiset pohtimaan, mitä on tulossa ja mitä on varmasti tuloillaan.
Erilaisia vastauksia tulikin hyvin paljon, ja monet niistä täysin perusteltuja.
Oli myös huomattavissa uteliaisuutta sen suhteen, mitä oikein tarkoitan. Hiukan oli myös arvostelua, että tällainen kirjoitus on asiaton ja täysin turha.
Kirjoitus oli siinä mielessä asiaton, että siinä ei ollut itsessään asiaa, vaan jokaisen tuli itse laittaa asiasisältö viestiin.
Eli mikä tulee minulle, sinulle ja meille - varmasti - ja pian?
Kun näin on, niin en laita tähän näkyviin omia ajatuksiani, mutta sen voin sanoa, että osa täällä olevista vastauksista on oikeilla jäljillä, mutta on myös sellaisia tulemisia, joita kukaan ei ole tuonut esille, mutta joiden tulemista minä odotan innokkaasti tai jännittyneesti.
Ehkä Piho tarkastelee tuollaista lähetysmistapaa sen takia, että äskettäin hän joutui kavalan trollauksen uhriksi. Aleksanterin ratkaisu selittää mitä tapahtui. Valmistaudu nauramaan.

Lopuksi tarkka sääennustus.

4 comments:

tyy said...

Ei minua naurata. Piho on sairas mies, ei sellaiselle saa nauraa.

Skiriki said...

Buahahahahhaa. "Aleksanterin ratkaisu" naurattaa minua aika hupaisasti, etenkin kun päästään siihen karttaan ja siitä eteenpäin -- minulla kun on henkilökohtainen kosketuspinta tuon "Game of Satan"-sivun historian ja tekijän kanssa. Juu, saa lukea monimielisesti. :D

MrrKAT said...

US-blogistaan:
7.6.2012 00:35 Jouko Piho
..
Niilo Paasivirta ei ole käyttänyt mitään kemiallisia tai lahkolaisia (?) aineita. Hän vain teki karttaan punavärityksen lukemiensa profetioiden pohjalta, joita on paljon kotisivujeni Profetioita-osiossa osoitteessa http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm . Sivuillani on myös kaksi muuta osiota, nimittäin Profetioita 2 ja Profetioita 3, mutta tuossa aluksi mainitsemassani osiossa on eniten juuri näitä Venäjän miehitysprofetioita.

Niilo Paasivirta ei ole itse lahkolainen eikä lohkolainen. Paasivirta on itse asiassa profetioiden ja profeeettojen kova kriitikko, mutta hänen tyylilajinsa on sarkasmi. Hän voi esim. kehua jotakuta luotettavista luotettavimmaksi profeetaksi, mutta hän tarkoittaa ivaillen päinvastaista.

Paasivirta teki kuitenkin asiallisen kartan, joka havainnollistaa asiaa hyvin. Jopa Leo Meller on käyttänyt suurennettua karttaa TV7:n ohjelmissaan.

Juha Huuhaa said...

Profeetta Pihon kirjoitukset vaikuttavat ihan mukavalta viihteeltä, kunnes tajuaa, että mies on aivan vakavissaan.