13.7.12

UFO-valokuvauskilpailu

Skepsis ry laittoi vireille kaikille avoimen kilpailun. Tuoreimmassa Skeptikko -lehdessä kerrotaan, että osallistuminen edellyttää mahdollisimman vaikuttavalta näyttävän valokuvan napsimista. Tunnistamaton lentävä esine pitäisi olla ennen julkaisematon kuva.

Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Myös humoristiset näkemykset otetaan arvostelussa huomioon. Kuvaa saa käsitellä miten tahtoo, mieluummin taitavasti.

Kilpailukuvat lähetetään osoitteeseen: editor AT skepsis . fi

Kirjoita lähetyksen aiheeksi UFO-valokuvauskilpailu ja liitä mukaan yhteystietosi. Yksi henkilö saa lähettää kilpailuu korkeintaan kolmee kuvaa. Kuvien tulee olla perillä syyskuun 9. päivään mennessä. Kuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa painokelpoisina korkearesoluutiokuvina.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta Skeptikko-lehdessä ja Skepsiksen Internet-sivuilla. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.


Kamerat valmiiksi ja katse taivaalle! Voittaja palkitaan 300 eurolla.

7 comments:

Anonymous said...

"Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta Skeptikko-lehdessä ja Skepsiksen Internet-sivuilla."

Eikös tämä ole vanhimmasta päästä huijauksia miten lehti/nettisivu/mikälie saa ilmaiseksi käyttöönsä laajan kuvapankin?

PS. Jos kilpailussa on tarjolla jotain palkintoja niin senkin olisi voinut mainita.

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitos kun huomautit palkinnon puuttumisesta, anonyymi.

MrrKAT said...

Itse asiassa monet kaikenkarvaiset valokuvakilpailut ovat olleet about miltei huijauksia koska on siten saatu valtavasti kuvia about ilmaiseksi omaan käyttöön.

tyy said...

Mukaan täytyy ehdottoamsti saada paria aitoa ufokuvaa, niin voidaan verrata niitä photoshopattuihin (anybody?)

I am so excited. Tekee mieli osallistua, mutta mielikuvitukseni ei ehkä riitä.

Pimeä ateria said...

Ei muuta kun vihreää kangasta ostamaan heti maanantaina, pojat!

Maisema kuva jostain Tuusulasta taustalle ja tahallisem huonolla kohdistuksella bilteman pölykapseli etualalle.

Voi laittaa myös pölykapselin keinumaan kankaan eteen, niin saa pidemmällä valotuksella näyttämään niin kuin se olisi kuvassa liikkeessä.

Pölykapselin kolot voi peittää marsu- tai maalarin teipilllä ja maalata hopea tai kromi sprayllä.

Hyvä tulee!

tyy said...

^mut toihan on oikea ufokuva.

MrrKAT said...

Just pari pv sitten lomailin Helsingissä ja Senaatintorilla kuvasin muuta projektia varten mutta oispa ollut joku äänekäs lennokki niin olisin saanut monet turistitkin tuijottamaan ylös ja sitten kuvankäsittelyllä siihen jättilautanen ja kaupungin ylle maalannut pyöreän jättivarjon..