19.7.12

Energetix-magneeteille mainosta

Jos satuit lukemaan Kirkkonummen Sanomia (19.7.2012, nro.56) tänään, niin näit toimittaja Liisa Kososen kirjoittaman jutun Energetix -magneettikoruista. Ne eivät ole mitä tahansa magneettikoruja, kuten kaikki edellisten vuosien aikoina markkinoinut magneettikorut. Lehdessä luetellaan magneettien käyttötarkoituksia. Energetix -magneettikorut helpottavat reumatismin aiheuttamia kipuja, poistavat migreenin. Apua tulee myös niska-, hartia-, selkä- ja kuukautiskipuihin. Magneetit myös aktivoivat ihmisen aineenvaihduntaa. Myös unen laatu paranee. Kerrassaan monipuoliset vaikutukset noilla magneeteilla. Eikä siinäkään vielä kaikki! Magneeteilla voidaan myös ladata tavallinen kraanavesi magneettisella tavalla paremmaksi vedeksi. Vesi pehmenee ja imeytyy paremmin. Ja taas terveys saa uutta puhtia. Kerrassaan hämmästyttävää.

Ihmisnäkökulmaa näihin magneettikoruihin tuodaan perheenäidin vinkkelistä. Laura Hannu kärsii Sjögrenin syndroomasta, eli sidekudosreumasta. Hän kävi läpi lääkärien lääkkeet. Tulehduksiin otettiin myös kortisonia. Itse lapsireuman kokeneena tiedän millaista tuskaa tulehduskivut ovat ja mitä kortisonipiikit tekevät nivelpusseille. Laura sai kuulla magneettikoruista toisilta reumapotilailta. Hänkin päätti kokeilla niitä. Ja nehän toimivat mainiosti. Kipu lieveni. Unen laatu parani.
Laura on käyttänyt magneettikoruja kohta kahdeksan vuotta. Reumalääkitys on vielä päällä, mutta magneetit tukevat mukavasti kivunlievityksessä. Kun eräässä vaiheessa lapsi hukkasi äidin magneettikorun, niin kivut palasivat pikaisesti takaisin. Onneksi uusia koruja sai Energetix -edustajalta. Laura suosittelee magneettikoruja moniin vaivoihin. Kokemustensa tuoma tieto onkin hänelle tärkeää.

Ja kuinkas sattuikaan, Kirkkonummen Sanomien lehdessä on samaisen magneettikoru-artikkelin alakulmassa paikallisen Energetix -magneettikoruedustajan mainos. Tuo magneettikoruja myyvä henkilö on... perheenäiti Laura Hannu. Artikkelissa kerrotaankin, että hän on myymässä koruja harrastuspohjalta.

Kiitos vinkistä herra Tammiselle.

Loppuun katselemisen arvoinen pätkä.

2 comments:

tyy said...

Richard F.

Siinäpä vasta mies!

Anonymous said...

Feynman FTW!