25.7.12

Coloradon uhrit ja haudoilla tanssiminen

Coloradon Aurora -elokuvateatterin kauheus oli vasta päässyt rauhoittumaan, kun sormien osoittelu ja syiden esittely alkoi. Pari jenkkiläistä pastoria ja uskossaan väkevää miestä tiesivät, että ammuskelukohtaus johtui kristinuskon ylistämisen vähentymistä julkisilla paikoilla. Heidän mielestään James Holmes ei olisi päätynyt joukkomurhaan, jos hän olisi altistunut yhteisille rukoushetkille ja avoimelle Herran ylistykselle virastoissa. Same shit, different sermon.

Armollisesti Discovery Institute näyttäisi tällä kertaa jättävän väliin surmilla ratsastamisen. Samainen David Klinghoffer oli melkoisena asiantuntijana suomalaisten koulusurmaajien kohdalla. Toivottavasti maltillisempi versio jää päälle.

Vielä oudommaksi meno yltyi NaturalNews.comissa, kun Mike "HealthRanger" Adams tiesi yllättävän paljon murhaajan taustoista. Joukkomurhan merkeissä on nähtävissä False flag-operaation sormenjäljet. Lääketiedettä opiskellut Holmes on otollinen kohde lääketieteeseen negatiivisesti suhtautuvalle Adamsille. Kuten aina salaliittoteorioita hahmottaessa on tapana tehdä, haravoidaan teorian tukiaineisto kasaan heti ensimmäisten uutisten joukosta. Miksi odottaa tietojen varmistamisia ja tutkimusten suorittamista.

Adams tulkitsee uutisia:

There is already conjecture that James Holmes may have been involved in mind-altering neuroscience research and ended up becoming involved at a depth he never anticipated. His actions clearly show a strange detachment from reality, indicating he was not in his right mind. That can only typically be accomplished through drugs, hypnosis or trauma (and sometimes all three).


Oudosti käyttäynyt mies oli altistunut aivopesulle.

His behavior already reveals stark inconsistencies that question the mainstream explanation of events. For example, he opened fire on innocent people but then calmly surrendered to police without resistance. This is not consistent with the idea of "killing everyone."
Adamsin mielestä Holmesin olisi pitänyt vastustaa poliisia asein, ja tulla ammutuksi. Jostain syystä massamurhaaja ei käyttäynyt tarpeeksi loogisesti, eli sillä tavalla kuin Adams olettaa massamurhaajan käyttäytyvän. Holmes ei ollut sellainen normaali, rationaalinen joukkomurhaaja.

Furthermore, he then admitted to police that his apartment was booby-trapped with explosives. If you were really an evil-minded Joker trying to kill people (including cops), why would you warn them about the booby trap in advance? It doesn't add up.
Tappokohteiden epälooginen valinta on siis epäilyttävää. Ehkä Holmes halusi osoittaa, että hänellä oli taitoa tehdä räjähdeansoja. Hän kuitenkin halusi poliisin löytävän asuntonsa ehjässä kunnossa. Ehkä sieltä löytyy joku manifesti tai vastauksia. Ehkä ei löydy. Adams ei vaivaudu odottelemaan.

Holmesin järeä varustus on myös Adamsin mielestä outoa. Holmesilla oli päällään sotilaskäyttöön kelpaavaa suojavarustusta.

In other words, this guy was equipped with exotic gear by someone with connections to military equipment. SWAT clothing, explosives, complex booby-traps... c'mon, this isn't a "lone gunman." This is somebody who was selected for a mission, given equipment to carry it out, then somehow brainwashed into getting it done.

Samat kamat saa nettikaupoista. TacticalGear.com oli Holmesin suosima nettikauppa. Tuhannet ammukset hän tilasi laillisesti myös netin kautta.

Adams on päätellyt terroriteon taustalla olevan vaikuttajan: FBI.

This is not your run-of-the-mill crime of passion. It was a carefully planned, heavily funded and technically advanced attack. Who might be behind all this? The FBI, of course, which has a long history of setting up and staging similar attacks, then stopping them right before they happen.
Kaiken tämän epäselvyyden päälle Holmes ei ole jättänyt selkeitä jälkiä itsestään internettiin. Hän ei kirjautunut Facebookkiin, Twitteriin tai vastaaville sivuille. Hän oli ns. yksinäinen, hiljainen, kiltti mies. Vain liikennesakko on ollut varoittavana vihjeenä poliiseille. Holmes oli koulutuksensa puolesta luokkansa parhaimpia. Yksinäisten ihmisten aiheuttama ongelma tutkinnassa onkin se, että niin harva ihminen oikeasti tuntee ja tietää mitä Holmes on ajatellut maailman menosta. Siksi Adamsin kaltaiset ihmiset ovat vapaita arvailemaan mitä miehen pään sisällä on liikkunut.

On top of all this, Holmes apparently has no background. "He's not on anybody's radar screen -- nothing," said a peace officer in a NYT article. "This guy is somewhat of an enigma. Nobody knows anything about him."
Mistä työtön opiskelija oli saanut tarvittavat rahat aseiden ja varusteiden ostamiseen?

If you start to look at the really big picture here, the obvious question arises: How does an unemployed medical student afford all the complex weapons gear, bomb-making gear, "flammable" booby trap devices, ammunition, multiple magazines, bullet-proof vest, groin protection, ballistic helmet, SWAT uniform and all the rest of it?

Kymmeniä tuhansia dollareita vaatineet aseet ja ammukset eivät olisi olleet mahdollisia Holmesin opiskelijaelämästä otetulla budjetilla. Tosin täytyy todeta, että älykäs nuori mies, joka tietää ettei hänen tarvitse välittää luottotiedoistaan teon jälkeen (ymmärrettävistä syistä johtuen), saisi haalittua kasaan tarvittavat summat. En kuitenkaan jakele vinkkejä blogissani tästä aiheesta. Holmes osti aseet 60 päivän aikana ennen joukkomurhaa. Aseet ostettiin eri asekaupoista.

Kunhan Adams ja kumppanit vaan malttaisivat odottaa, niin poliisitutkinnassa voi selvitä saiko Holmes joltakin ylimääräistä rahaa. Vai oliko koko operaatio kustannettu luottokorteilla.

Lisäksi Adams ihmettelee mikseivät elokuvaa katsomaan tulleet ihmiset tapelleet vastaan.

Salaliittoteoreetikko Alex Jones ei myöskään vastustaa kiusausta.Valtaeliitti on lavastanut Holmesin syylliseksi. Holmes oli huumattu. Hänet oli opetettu huippusalaisella aivopesuohjelmalla ja metafysiikkalinkouksella tunteettomaksi tappajaksi. Tarkoituksen saada tiukennettua aselakeja, jotta tavallinen kansa riisuttaisiin rynnäkkökivääreistään, haulikoistaan, revolvereistaan, puoliautomaattisista pistooleistaan ja panssarivaunuistaan. Sitten kun puolustuskyvytön kansa on alistettu asesäädännöillä, niin eliitti on valmis teurastamaan väestön. Suunnitelma on selkeä. Sen toteuttamisen suorat jälkiseuraukset vain ovat aluksi päinvastaiset kuin lopputavoite, eli joukkomurhan jälkeen paikallinen väestö alkoi haalimaan itselleen aseita. Täytyy muistaa, että NWO on äärettömän ovela ja kaukaa viisas.

Eihän kaikkea elämänalueita hallitseva salainen maailmanhallinto voi mitenkään hoitaa samaa älykkäämmällä tavalla. Eli kansakunta laitetaan turvalliseen ympäristöön, jossa ei tulisikaan mieleen hankkia aseita puolustukseksi.

James Holmes oli värjännyt hiuksensa punaiseksi ja kutsui itseään Jokeriksi. Mikä onkin erikoista, sillä Jokerilla on perinteisesti ollut vihreät hiukset. Se jos mikä on epäilyttävää!

Anyways, on ollut masentavaa lukea näitä murheuutisia. Siihen päälle vielä salaliittoteorisoinnit ja Ros-Britt Kankaan uusin evoluutiokritiikki. Neustressi on noussut huomattavalle tasolle.

No comments: