31.7.12

Kohta Lontoossa räjähtää Pommi! Osa 2

Noh, jostain syystä Lontoon olympialaisten avajaisseremonian aikana ei räjähtänyt yksikään pommi. Ilotulitukset kyllä paukkuivat ja televisiossa nähtiin UFO (Goodyear ilmalaiva Spirit of Europe II). Mutta edes valokuvat viralliselta Goodyear -sivulta eivät vakuuta kaikkia ufo-uskovaisia. He tietävät, että avajaisseremonia oli oikeasti erittäin merkittävä. Se oli saatanallinen rituaali, jolla valmisteltiin tulevaa veriuhria. Olihan areenan reunalla pyramideja, jotka ovat kuin suoraan Illuminatin-sääntökirjasta. Eli tappava terroristi-isku on vielä edessä.

Tarkat ja luotettavat numerologiset laskelmat osoittavat yhä uudelleen 4.8.2012 päiväykseen. Sandra Barr ja kumppanit ovat etsineet kissojen ja koirien kera numeroja 8 ja 4 sekä muita numeroita erilaisista tapahtumista. Ja he löysivät niitä numeroita! Se jos mikä varmistaa, että 4.8. tulee tapahtumaan jotakin merkittävää. Luettelo löydöistä on puuduttavan pitkä.

Jos haluat jotakin varmempaa kuin pelkät numerologiset yhteensattumat, niin et voi vastustaa kaikkein säväyttävintä todistusaineistoa. Salaperäinen peltokuvio näyttäisi olevan vihje tulevasta. Kalenteri näyttäisi päivää 4.8.2012. Sen lisäksi kuviossa on kellonaika: 19:43:53.

Toivottavasti silloin räjähtää, tai muuten moni salaliittoteorialainen tulee pettymään pahasti.

1 comment:

Anonymous said...

ei vieläkään mitään..