21.11.08

Tarvonen = TJT?

Melkein aina kun on tullut puhetta anti-evo TJT:stä muiden jumalattomien evolutionistien parissa, niin esille on purskahtanut "Sehän on se Tarvonen?" kommentteja. Timo Tarvosen yhdistäminen TJT-nimimerkillä seikkailevaan nuoren maailman kreationistiin ei ole harvinaista.

Viimeksi haisunäädän nosti pöydälle Tiede-lehden keskustelupalstalla arvokkaalla nimellä esiintyvä puliukko. Hänellä oli paljon asiaa TJT:lle. TJT:llä on asiantuntemusta c-14 iänmäärityksestä, puoliintumisajoista ja asioista väitellään kiivaasti. Siinä samalla puliukko perustelee vankasti miksi TJT on Timo Tarvonen.

Timo Tarvosen yhdistäminen TJT:hen ei ole vain ilkeiden darwinistien tekemää panettelua. Mm. vannoutunut kreationisti Teemu Rönnberg tekee sen omilla sivuillaan:

Timo Tarvosen evoluutiokritiikki-sivusto: linkki


Puliukko esittelee myös pari muuta perustelua.

Toistaiseksi TJT ei ole kieltänyt olevansa herra Tarvonen (kuten hän on aikaisemmin kieltänyt), mutta eihän sillä ole kauheasti väliä. TJT:n esittämät väittämät eivät muutu huonommiksi tai paremmiksi, olkoon nimimerkin takana kuka tahansa. Asiaan liittyy samanlaista jännitystä kuin siihen kuka on Zorron maskin takana. Ei millään pahalla Zorroa kohtaan.

6 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690

Anonymous said...

Tuo keskustelualueen riemu puoliintumisaika-mokasta on kyllä aika ymmärrettävää millaisella asenteella TJT on kaikkia kohtaan, mutta toivottavasti tuo ei johda johonkin käsiaseen ostoon ja jumalan antaman käskyn toteuttamiseen jossain ostoskeskuksessa...

tv: Timo

sakari said...

Toivottavasti ei. Ehkä hän vain tyytyy kuvittelemaan, kuinka puliukko kärventyy väärine uskomuksineen ikuisuuden Helvetin Kiirastulissa.

Anonymous said...

Pitäs jonkun selvittää toi puliukonkin henkilöllisyys.

Anonymous said...

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=968609#p968609

En keskustele nimimerkin takaa huutelevien pelkureiden kanssa (minun nimeni näyttää olevan kaikkien tiedossa, joten turha vinkua nimimerkistäni).


Tarvonen eli TJT

Anonymous said...

Mitkä ovat TArvosen taustavoimat eli mihn yhteisöön hän kuuluu?

Mistä hän saa aikaa käyttää ristiretkiinsä, kun normaali ihminen ei työssäkännin takia moista ehtisi?