18.11.08

Salaliitto: Virukset

Orac on osunut kultasuoneen. Hän erehtyi lukemaan NaturalNews.comia. Sieltä paljastui uskomattoman vainoharhainen ja järkyttävän typerä kirjoitus. Rami Nagel on paljastunut laajan salaliiton. Suuret lääkeyhtiöt ja ties mitkä hallituksen laitokset ovat valmiita monimutkaisiin suunnitelmiin, kunhan vaan saavat ruiskuttaa salaa erilaisia kemikaaleja kansalaisten sekaan.

Kaikki alkaa Länsi-Niilin viruksesta.

There is no such thing as the West Nile Virus!

Pesticide manufacturers, pharmaceutical giants, the U.S. government, industry scientists, the Centers for Disease Control (CDC), State and County government agencies believe in their own fairy tales. But they find those children's stories too boring and too happy. They wanted something dark and sinister. So they rewrote the fairytale and thought of some scary name that evokes fear of the unknown: "West Nile Virus". Then, rather than good people who give children presents and good feelings, this West Nile Virus is a mean and ugly monster. It kills people, it's contagious, and they want you to think that you should be very afraid of it. They want you to be so afraid of it that you will vote for your local governmental agency to go ahead and spray chemicals on you (and some mosquitoes) to stop it. But you know what? Just like the Easter Bunny and all the others, it just doesn't exist. Let me explain.


Nagel ei tyydy paljastamaan totuuden vain yhdestä viruksesta, vaan hänen mielestä viruksiä ylipäätään ei ole olemassa. Kaikki on vain tavallisille pulliaisille syötettyä pajunköyttä.

The idea of a virus causing disease was purposely spread as a disinformation strategy and now everybody believes in it.


Ihmiset ovat valmiita epäilemään evoluutiota, rokotteita, holokaustia, kraanavettä, ja nyt virusten olemassaoloa. Orac on uskaltanut lukea enemmän Nagelin tekstiä ja on jopa vaivautunut kumoamaan niitä. Aivan tekstinsä lopussa Nagel paljastaa miksi Hallitus haluaa suihkuttaa myrkkyjä viattomien ihmisten sekaan. Kaikki liittyy ylikansoituksen hallintaan. Hyttysiin kohdistetut myrkyt tekevät ihmisistä hedelmättömiä. Hieman huolimattomasti salaliittolaiset eivät ole hoksanneet tarkistaa valefirmojen logoja. Nagel osaa vetää niistä omat johtopäätökset.

Mutta muistakaa, näitä ei ole olemassa:Olisiko Nagel valmis tuttuun haasteeseen? Valmistetaan annos joka sisältää vain oletettuja viruksia. Siis vain puhtaita viruksia, eikä ilmansaasteita, jotka Nagelin mukaan ovat oikea syyllinen. Annokseen sisältyisi HIV:tä, marienburgia, rabiesta ja influenssaa, niistä on pienet pojat tehty, vai miten se oli. Varmasti Nagel osoittaisi varmuutensa käärimällä hihan ylös ja ottamalla annoksen. Sillä eivät mitkään "virukset" nyt mitään aiheuta.

2 comments:

Anonymous said...

Tuossa kuvassa on muuten bakteriofagi, joka on vain bakteereihin tarttuva virus. Ihmisen bakteeri-infektioita voidaan joskus parantaa faagiterapialla (http://en.wikipedia.org/wiki/Phage_therapy). Pahat virukset ovat siis joskus jopa hyödyllisiä!

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Jep. Mutta tosiasiassa koko viruksen olemassaolon todistaminen voi tuollaiselle denialistille olla vaikeaa. Jos tuo piikki aiheuttaisi kaikki vaivat AIDSista isorokkoon, niin sehän kertoisi vain siitä että siinä piikissä oli ilmansaasteita. Mikroskooppikuvat olivat manipuloituja, tai sitten ilmansaasteet vain näyttävät tuollaisilta pikkuriikkisiltä monikulmioilta.