17.11.08

Säteilyä? L. Ron auttaa

Oletko altistunut ydinräjähdyksen jälkeiselle laskeumalle? Oletko puhdistanut ydinkoealueita? Ovatko säteilyn aiheuttamat oireet vaivanneet Teitä vuosikymmeniä? Huumeriippuvaisuus vaivaa eikä loppua näy?

Mikset kokeilisi L. Ron Hubbardin mullistavaa Puhdistautumisohjelmaa?

Kirjassa (joka perustuu Lafayette Ronin luentoihin) Clear Body, Clear Mind kerrotaan menestystarinoita, joita on vaikea uskoa. Kirjan mukaan L. Ronin keksimä puhdistautumiskeino on maailman tehokkain, turvallisin ja luotettavin. Sillä pääsee eroon kemikaaleista ja lääkkeistä.

Miten, Te kysytte?

Luonnollisella tavalla. Juokset puolisen tuntia. Verenkierto paranee, ja kudoksissa olevat toksiinit siirtyvät suoniin. Käyt saunassa hikoilemassa myrkyt pois. Olet saunassa n. neljä tuntia. Popsit megavitamiineja. Syöt terveellisesti. Ajattelet positiivisia ajatuksia. Tätä tehdään usean viikon ajan.

Tadaa!

Jos ohjelma onnistuu, niin Teidät on ehdollistettu... tarkoitin, parannettu riippuvaisuudesta. Onneksi olkoon!

Ehkä tuo säteilyyn liittyvä kohta voi arveluttaa Teitä. Ei hätää, sillä L. Ron itse selittää säteilystä eroon pääsemisen: Säteily on erittäin vesiliukoista. Tutkijoiden mukaan riittää jos rakennuksen seinää tai tietä vain ruiskutetaan vesiletkulla. Säteily lähtee pois. Tuo väittämä löytyy sivulta 47.

Luit oikein. Koska säteily lähtee seinistä vesisuihkun avulla, on aivan päivänselvää, että vuosikausia Teissä säilynyt säteily lähtee Teidän soluistanne, kunhan juotte paljon nestettä ja hikoilette saunassa. Mutta älkää uskoko vain L. Ronin sanaan. Lukekaa onnelliset anekdootit samasta kirjasta. Sivulta 224 lähtien kerrotaan kuinka 50-luvun ydinkokeissa säteilylle altistunut mies on päässyt eroon jatkuvasta väsymyksestä saunan avulla. Toinen henkilö on työskennellyt röntgenlaitteen äärellä vuosikaudet. Pari miestä oli altistunut ydinlaskeumalle armeijassa.

Kaikki ylistivät ohjelman tehoa.

Kuulostaako kaikki tämä Teistä mahdottomalta?

Ehkä se on, sillä heti kirjan alussa on kätevät disclaimerit, joissa todetaan ettei Puhdistamisohjelman tehosta ja tuloksista esitetä minkäänlaisia lupauksia. Puhdistumisohjelmaa ei pitäisi luulla minkäälaiseksi lääketieteelliseksi hoidoksi. Kirjassa mainitut vitamiiinit ja mineraalit eivät ole tarkoitettu lääketieteteelliseksi avuksi.

No comments: