4.11.08

Se on kirjoitettu pakaroihin

Vihdoinkin huuhaata joka on ihan tarkoituksella perseestä. Pepun rakenne kertoo jotain ratkaisevaa ihmisen persoonallisuudesta. Asiasta voi lukea MTV3.fin Helmi-palstalta.

Pakaran yläosissa esiintyvä syntymämerkki kuvastaa sitä, että henkilö on rohkea ja erittäin intohimoinen. Mikäli syntymämerkki esiintyy pakaran keskiosissa, on kyseessä pidättyväinen ja erittäin vakavamielinen persoona. Pakaran alaosista löytyvä syntymämerkki kertoo erektio- ja lisääntymisongelmista. Luovilla ja erittäin seksuaalisilla henkilöillä saattaa olla syntymämerkki pakaroiden välissä.


Nähtävästi tätä "rumpology" nimellä kulkevaa oppia otetaan ihan vakavasti tuolla maailmalla. Onhan se päässyt televisioon asti (about 4 min kohdalla). Oikeanpuoleinen kankku kertoo tulevaisuuden, vasen paljastaa menneisyyden. Pyyhkimättä jättäminen nykyisyyden.

En halua olla umpimielinen ja luupäinen skeptikko. Siksi olen täysin valmis testaamaan kuinka hyvin rumpologia (peppulogia?) toimii esim. nuorten naisten tulevaisuuden ennustamisessa. Tarvitsen vapaaehtoisia lähettämään minulle kuvia naisten pepuista, ja sitten voin tarkkailla kuinka hyvin Helmi-palstalla tarjotut ennusteet ihmisen luonteesta pitävät paikkansa.

For science!

2 comments:

Anonymous said...

No mutta vastedes liitänkin sitten työhakemuksiin kopion perskuvastani. Siitä työnantajaa näkee suoraan ilman sen kummempia haastatteluja kannattaako minua palkata, vai olisiko joku toinen pakarapari kenties ahkerampi ja luottavampi.

Paholaisen Asianajaja said...

Kerro sitten mistä sait työpaikan.