13.11.08

Suomen Stonehenge

Arvokas historiallinen löytö muinaisen Suomen maailmasta. Mellunmäki on kätkenyt mystisiin metsiinsä uhritemppelin. Uutinen pääsi laadukkaaseen tiedejulkaisuun, Iltalehteen. Löydön teki Francis Joy, itse shamaani ja druidi. Eli aito asiantuntija.

Britanniasta viitisen vuotta sitten Suomeen muuttanut Joy löysi vuosi sitten Mellunmäestä useita valtavia lohkareita, joiden hän uskoo olevan esi-kristillisen ajan uskonnoille tyypillisiä uhrikiviä. Tilanne oli vaikuttava.

- Tunsin nämä jo ennen kuin näin ne. Tunsin niiden voiman, tuntui kuin tietoisuuteni olisi avautunut, Joy muistelee.


Joy myös tietää mistä kivet on tehty. Niissä on kvartsia. Me kaikki tiedämme mitä se tarkoittaa!

- Katso, miten paljon kvartsia tässä kivessä on! Se varastoi kuun ja tähtien energiaa itseensä, ja shamaani osaa imeä sen energian kivistä ja vajota transsiin, Joy innostuu.


Joy ei tee suurta vaikutusta puhuessaan kivien iästä:

Hän arvelee, että kivet ovat 3 000-5 000 vuotta vanhoja, ja ihmisen paikalleen laittamia.


Väittäisin, että kivet ovat aavistuksen verran vanhempia kuin pari tuhatta vuotta. Ehkä hän tarkoitti, että kivet siirrettiin nykyiselle paikalle 3000 - 5000 vuotta sitten.

Olen ensi viikon lomalla ja aikomus olisi matkustaa oikein Helsinkiin asti. Teoriassa voisin kokeilla löytää nämä henkikivet. Tosin minun negatiivinen aura, eli skeptikon aura, voi tehdä suunnistamisen mahdottomaksi. Miten erotan henkivoimilla ladatut kivet tavallisista jääkauden siirtokivistä? On tietenkin aivan mahdollista, että jotkut ovat joskus liikutelleet kiviä tarkoituksella yhteen. On aivan mahdollista, että joskus jotkut ovat käyttäneet kiviparia jonkinlaisena alttarina.

Mutta Joy on esittänyt väitteidensä tueksi hyvin vähän asiaa. Tänään Iltalehdessä olisi ollut Helsingin Kaupunginmuseon arkeologin kommentteja löydöstä. Täytyy napata lehti kierrätyssäiliöstä.

Joy on monipuolisempi kuin voisi heti luulla. Hän on myös reikimaster, aromaterapinen hieroja sekä nähtävästi henkiolentojen terapeutti, tjsp.

1 comment:

Anonymous said...

Heh, siirtolohkare kuin siirtolohkare. Suomen kallioperästä myös valtaosa kivistä on melko kvartsivaltaisia, joten sen määrästä ei oikein voi päätellä kiviä valitun juuri kvartsin määrän perusteella (tai sitten Suomenlinna on valtava kuun ja tähtien enegian keruukeskus).

Huvittavaa ei tietenkään ole se, että joku esittää tuollaista. Huvittavaa on se, että joku sen julkaisee.