1.11.08

Hyviä uutisia Abdullah Tammelle

Suomen Islam-puolue ei tainnut saada äänivyöryä viime vaaleissa. Iltasanomien toimittaja oli paikalla kun Tammi ja muut puolueen jäsenet jännittivät rikkinäisen television äärellä. Noh. Vaalien jälkitunnelmat voivat olla masentavia Tammen kannalta. Abdullah on aikaisemmin kehunut sharia-lakia. Kuolemantuomiot ovat ihan jees, kunhan niille on kunnon perustelut. Onhan laki annettu ihmiskunnalla suoraan Allahilta. Tässä tarina joka varmasti piristää Tammea.

Tietyt alueet Somaliassa on vapautettu islamistien toimesta. Tällaiset alueet ovat täydellisen lain alaisia. Yksi nainen oli irtosuhteessa, avioliiton ulkopuolella. Kauhistus! Onneksi 23-vuotias rikollinen saatiin kiinni. Oikeuteen raahattu nainen, Asha Ibrahim Dhuhulow, vaati sharia-lain noudattamista. Näin ainakin sanovat oikeudessa olleet tuomarit. Tuomio oli fundamentalistisella asteikolla inhimillinen. Nainen haudattiin maahan niskaa myöten. Miehet kivittivät rikollisen hengiltä. Satapäinen yleisö seurasi oikeuden toteutumista.

Jotkut moraalittomat ihmiset yrittivät estää tuomion. Kyseessä oli tietenkin rikollisen sukulaiset, mutta onneksi vahdit olivat paikalla. Pieni tulitus, yksi kuollut lapsi, ja rauha palasi yleisöön.

Mutta onneksi kaikki on vain unta eikä tällaista tapahtunut oikeasti. Amnestyn mukaan teloitettu tyttö oli 13-vuotias ja tuomio johtui raiskauksesta. Lisää tietoa.

Menen nyt nukkumaan. Näen varmasti kauniita unia.

No comments: