18.11.08

Katoavat skientologit

Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Skientologiajärjestön korkea-arvoiset OT:t - eli Operating Thetan-tyypit - ovat harvenemassa. Se ei johdu näkymättömyystekniikasta, vaan järjestön jättämisestä. Esim. Australia ja Uusi-Seelanti ovat sellaisia maita joissa yli kymmenen johtavaa OT:tä on lähtenyt lätkimään kesän jälkeen. He ovat vetäneet mukanaan alempiarvoisia jäseniä, jotka uskaltavat seurata esimerkkiä. Ex-Scientologists MessageBoardilla on ollut vilkasta. Vuosikymmeniä järjestössä olleet skientologit karkaavaat vapauteen. Ja lisää. Kultin sisällä näyttäisi kuohuvan.

Edeltävä iso joukkokato tapahtui Alankomaissa, vuonna 2003. Amsterdamin organisaatio kutistui puoleen. OSA järjesti pika-apua, mutta jäsenmäärää ei koskaan palautettu entiseen. Rivit ovatkin vain harventuneet vuosien myötä ympäri maailmaa.

Mutta ei hätää. Järjestö osaa vastata haasteisiin. Myyntiin on ilmestynyt Valkoinen Joulu Special Edition E-mittari. Special price, just for you $3750. Lilly von Marcab on koonnut kasaan kaiken mitä ihmisen tarvitsee tietää E-mittarista.

Odotan innolla tietoja skientologiajärjestön jäsenmäärästä tulevana vuonna.

2 comments:

Anonymous said...

E-mittarin saa nyt Suomesta tosi halvalla, vain 9 eurolla:
http://www.spelektroniikka.fi/yle.htm

Kaveripiirissä tekee aina vaikutuksen. Koettu on paitsi ohmipuolella (joka lähimpänä on E-mittaria) niin myös jännitepuolella on jännittäviä muutoksia kun pitää koettimia kädessä ja puristaa kovasti. Toimii.. ja monipuolisempikin se on kuin E-mittari ;)

Myös valheita on paljastettu (uhri ei tietänyt periaatetta niin hän alkoi "laulaa" jo omasta tahdostaan, terapiaa oli ;).

Anonymous said...

Toiminnan pääselitys ollee hikoilussa, se laskee resistenssiä ja numerot/viisari liikkuu kun jännittää..

Tuommoinen "puolueeton" mittari on psykologisesti uskomattoman tehokas sopivissa oloissa.

Tästä tulee myös mieleen kuinka ihmeellisesti paatunut rikollinen aukesi täysin koiran edessä (joka tunnisti nuuhkimalla rikollisen esineen muiden esineiden joukosta), siinä on jotain erikoista, tunnistaja ei olekaan pahan salaliiton ihminen vaan viaton objektiivinen eläin ?