5.2.09

Psykiatrit vastuussa 9/11 terrorista

Skientologit jaksavat yllättää. He protestoivat aktiivisesti psykiatriaa vastaan. Tuorein laukas tuli floridalaiselta kaapelikanavalta. Citizens Commission on Human Rights-järjestön edustajat puhuivat Osama bin Ladenin psykiatrisesta hoidosta. David Figueroa ja Dennis H. Clarke ovat sitä mieltä, että tohtori Ayman al-Zawahiri on vastuussa Osaman aivopesusta terroristiksi. Koko al-Qaida olisi al-Zawahirin suunnittelema terroristijärjestö. Lisäksi he tietävät, että itsemurhapommittajat ovat mielialalääkkeiden alaisia tehdessään iskuja.

“Whether it’s a person who’s gonna carry a bomb into a marketplace, you know, in a crowded, inner city area, or whether he’s gonna jump on a plane and fly into the World Trade Center, it’s documented that these guys are on some form of psychiatric drug, and/or have psychiatric influence in their backgrounds.”


Katalat psykiatrit toimivat kulisseissa ja manipuloivat maailmanlaajuista terrorismia. Näin sanovat skientologit. He ovat myös väittämässä, että psykiatrit ovat vastuussa Afrikan orjakaupasta, holokaustista ja melkein kaikesta huonosta asiasta tässä maailmassa. Skientologit noudattavat tarkasti L. Ron Hubbardin tekstejä:

"[T]he psychiatrist and his front groups operate straight out of the terrorist textbooks. The Mafia looks like a convention of Sunday school teachers compared to these terrorist groups."


Tämän takia skientologien järjestöt ovat ajamassa läpi lakeja, joilla pyritään estämään psykiatriset lääkkeet ja hoito. Narconon on vaatimassa omaa huumevalistusta kouluihin. Vaikka valistuksen taso on niin ja näin.

2 comments:

Anonymous said...

en voi olla hymyilemättä ajatukselle mitä lakeja syntyisikään skientologien ja kreationistien lyödessä hedelmälliset ajatuksensa yhteen :)

Anonymous said...

En voi olla ajattelematta, että skientologia ja ehkä mormonismi ovat maailman suurimpia aprillipiloja.

Kunpa voisin lukea noiden profeettojen ajatukset. Mitä LRH on oikeasti ajatellut päänsä sisällä, kun kirjoitti tuonkin lauseen? =D

Becksi