11.2.09

FailCapita

WinCapita-huijauksen saaga ei ota loppuakseen. Rikosilmoituksia tehdään kiihtyvällä tahdilla, sillä vain siten voi saada edes osan rahoistaan takaisin. Mutta viimeiset uskolliset klubilaiset uskovat järkkymättömästi, että suuri potti on vielä tulossa. Kunhan viranomaiset lopettavat viattomien ihmisten ahdistelun. Seinäjoella järjestettiin salainen palaveri, jossa valettiin uskoa tulevaan.

Pääepäilty Hannu Kailajärvi on vangittu. Eräs wincapitalainen tietää kuitenkin, että Hannu on syytön. Poliisi ei vain anna hänen todistaa syyttömyyttään. Nimimerkki Kuolematon aloitti puolustelun Kauppalehden foorumilla. Mikään selitys pyramidihuijauksen ja WinCapitan yhteydestä ei uppoa. Kuolematon tietää, että media tekee tahallaan Kailajärvestä rikollista, eikä välitä Totuudesta. Puolustuksessa toistetaan sitä, ettei WinCapitan pitänytkään tehdä valuuttakauppaa, vaan se teetettiin toisten firmojen kautta. Kuolematon ei kuitenkaan pysty kertomaan firmojen nimiä.

Kuolematon on joko surullisella tavalla tosissaan, tai sitten hän on Suomen menestyneimpiä trolleja.

Nyt wincapitalaiset taistelevat vastaan tosissaan. Krp on aiheuttanut tiedotteillaan ihmisten kuolemia. Suomen rikkaat suvut ja rahalaitokset vainoavat WinCapitaa. Kuuden minuutin kohdalla Kailajärveä vertaillaan jo tiettyyn nasaretilaiseen ex-puuseppään.Jostain syystä Kailajärvi ei ole esittänyt todisteita mistään valuuttakaupasta poliisille. Tai sitten poliisi on oikeasti heittänyt tyrmään viattoman miehen?

1 comment:

Anonymous said...

Jos on rahaa winpaikkaan laittanut, niin julkisesti organisaation puolustaminen kannattaa. Tiedätkö miksi?

Jäljelle jääneet varat tullaan jakamaan vain niille, jotka ovat rikosilmoituksen tehneet. Mitä enemmän ilmoituksia tulee, sitä vähemmän rahaa jää jaettavaksi. Eli kannattaa levittää sanomaa, ettei rikosilmoitusta kantsi tehdä, jos on itse sellaisen tehnyt, jos haluaa saada itselleen mahd paljon rahaa takaisin.