2.2.09

Sattumaa vai ei

Sain korjattua seinäkellon. Soitin asiakkaalle ilmoittaakseni, että kello on noudettavissa. Puheluun vastattiin, mutta eri nimellä kuin muistiin kirjaamani nimi. Aloitin kertomalla mistä liikkeestä soitan ja minkälaista kelloa asiani koskee. Saan kuulla, että kyseessä on väärä numero. Painelin kännykkänumeron viimeisen numeron väärin. Pahoittelen virhettä ja sitä että häiritsin miestä. Mutta hän toppuuttelee.

"Ai te korjaatte seinäkelloja?"

Kyllä.

Miehellä on kotona seinäkello joka tarvitsee huoltoa. Se on käynyt peräti 15 vuotta ilman kummempia säätöjä. Hän huomasi kännykän ruudusta, että numero josta soitan on (03) alueella. Minulta tiedustellaan missä kaupungissa liike on ja mitä korjaukset maksavat. Vastaan. Mies ilmoittaa, että asuu Humppilassa, mutta ottaa selvää meidän osoitteesta. Hän voi tuoda kellon korjattavaksi parin viikon sisällä. Toivotan tervetulleeksi. Lopetan puhelun.

Sattumaa vai Korkeamman Kellosepän johdatusta? No tietenkin sattumaa.

2 comments:

-JTW said...

Tuntemattomat ovat korkeamman kellosepän tiet.

Selkeä osoitus yliluonnolisen olemassaolosta...

Mette said...

Eikä edes kovin korkea sattumakerroin. Uskallan väittää, että Suomessa on todella suuri määrä asuntoja, joissa on toimimaton seinäkello. Korjaajat kun ovat olleet jo pitkään harvassa.