17.2.09

Mamuongelman ratkaisu, Tarvonen-style

TJT päätti vilauttaa suurta viisauttaan Sfnetissä. YLE2:n teemaillassa puhutaan maahanmuutosta.


TJT2
Katso profiilia
(5 käyttäjää) Lisäasetukset 17 helmi, 07:51
Uutisryhmät: sfnet.keskustelu.evoluutio
Lähettäjä: "TJT2"
Päivämäärä: Tue, 17 Feb 2009 07:51:26 +0200
Paikallinen: Ti 17 helmi 2009 07:51

Aihe: Mamuongelman lopullinen ratkaisu


TV2 17.2.2009 Ajankohtainen kakkonen Maahanmuuttoilta Tuntitolkulla "keskustelua" eli jonninjoutavaa lässytystä liian isolla porukalla, toimittajien sabotoidessa. Sairasta ja säälittävää, mutta ymmärtäähän sen, YLE on stalinistimedia...

Ja itse mamuongelmaan on hyvin yksinkertainen ratkaisu: otetaan maahan vain hartaita kristittyjä. Jokaiselta Suomeen pyrkivältä mamulta kysytään kantaa uskontoon, jos ilmoittaa olevansa muslimi tms, niin seuraavalla lentokoneella tai junalla tai laivalla (tai millä onkaan tullut) takaisin sinne mistä on tullut. Etenkin ateistit tulisi käännyttää heti kättelyssä.

Hartaaksi kristityksi, siis raamatullisen kreationismin kannattajaksi, itsensä identifionut mamu pääsisi sitten jatkotestiin, jossa testattaisiin onko hän oikeasti harras kristitty. Ateistit jne ovat patologisia valehtelijoita, joten osa maahantuloa yrittävistä ateisteista, muslimeista jne tietysti yrittäisi teeskennellä harrasta kristittyä, joten tarvitaan testi.

Ja testin jälkeen voisi antaa ensin tilapäisen oleskeluluvan, jonka aikana tarkkailtaisiin onko mamu varmasti harras kristitty vai kentien ovela ateisti joka on onnistunut läpäisemään testin ja levittää maahan päästyään ateistipropagandaa.

Tällä konseptilla raamatullisten kreationistien määrä lähtisi Suomessa jyrkkään nousuun, jolloin ateistit, muslimit jne tuntisivat olonsa tukalaksi ja alkaisivat muuttaa pois. Jolloin raamatullisten kreationistien prosenttiosuus kasvaisi hurjaa vauhtia. Suomesta tulisi tieteen, teknologian ja talouden suurvalta, Ruotsin vajotessa kehitysmaaksi muslimimamujensa kanssa.


En koe tarpeelliseksi kommentoida tämän enempää.

5 comments:

Anonymous said...

Toisinaan erehdyn melkein kuvittelemaan, että Tarvosella on huumorintajua..

Ami said...

"Suomesta tulisi tieteen, teknologian ja talouden suurvalta"

Just.

Anonymous said...

No voi helevata noiden kanssa...jos tuo toteutuisi, Suomen tiede alentuisi samalle tasolle muslimivaltioiden kanssa.

Ja täytyy myöntää, että aikaisemmin kuvittelin Tarvosen syrjivän ateisteja siksi, että hänen mielestään he ovat moraalisesti vaarallisia. Nyt olen monella suuruusluokalla entistä vakuuttuneempi siitä, että hän syrjii ateisteja vain siksi, että he ovat ateisteja.

Tarvonen on totisesti ylimielisin ja itsestään liikoja luulevin kristosentristinen sika, mitä Suomesta löytyy. Eikä edes hävetä osaa.

Anonymous said...

Kyllähän minä tiesin miehen olevan typerä, mutta onnistuipa hänen vielä limbota edellisen suorituksensa ali. Hatunnoston arvoinen suoritus.

Anonymous said...

Voiko tarvonen olla oikeasti noin älytön vai onko hän sittenkin trolli.

Tuo tekstihän kävisi vaikka HS:ssa hyvänä pakinana ja jokainen täysjärkinen pitäisi sitä ironiana.