15.2.09

Jatkuvaa Parodiaa vai Vakavaa Bisnestä?

Luin kuinka Continental Airlinesin matkustajakone putosi asuinalueelle. Runsaasti kuolleita. Joukossa syyskuun 11. iskussa kuolleen miehen leski Beverly Eckert, joka on sattumoisin ajanut uhrien oikeuksia. Uutisia lukiessa mietin, että tästähän voisi vääntää parodiaa foliohattuisista totuuslaisista. Juuri sellaisista ihmisistä, jotka alkaisivat epäilemään, että Eckert salamurhattiin tuolla maahansyöksyllä. Olihan nainen kirjoittanut tällaisia asioita.

I am suing because unlike other investigative avenues, including congressional hearings and the 9/11 commission, my lawsuit requires all testimony be given under oath and fully uses powers to compel evidence.


ja

So I say to Congress, big business and everyone who conspired to divert attention from government and private-sector failures: My husband's life was priceless, and I will not let his death be meaningless. My silence cannot be bought.


Mutta ajattelin, ettei kannata tehdä niin mautonta temppua. Eihän kukaan voi oikeasti vajota niin syvälle vainoharhaisuuteen. Eihän kukaan masturboisi kuolleiden päälle 9/11-fantasioissaan.

Olin väärässä.

Kaikki voi päätellä omat johtopäätöksensä siitä oliko turma sattumaa vai CIA:n suorittama likvidointi koska mm. Panaman presidentti Omar Torrijos murhattiin lavastetulla lento-onnettomuudella CIA:n toimesta vuonna 1981, koska ei suostunut IMF:n kiristyksiin ja ottaa Panaman valtion kautta helvetin suurta lainaa ja päästää sinne ahneet monikansalliset yritykset pumppaamaan sen maan paikallisen teollisuuden kuiviin.

Ja lavastettu lento-onnettomuus on aina paljon näkymättömämpi salamurha kuin että tulee CIA:n mustapukuiset miehet ja ampuu kuulan kalloon ja lavastaa sen itsemurhaksi. Jos tässä on kyseessä lavastettu lento-onnettomuus niin nuo loput 47 matkustajaa tapettiin siinä samalla ja sivussa kuolleet viattomat siviilit eivät merkkaa rosvo eliitille mitään, sillä nämä roistot ovat valmiita pyyhkimään Israelin pois maailmankartalta ja pudottamaan sinne atomipommin Maaliskuussa.


Tai sitten seuraan blogia, joka on yhtä pitkää parodiaa salaliittoteoreetikoista.

3 comments:

Mette said...

Eihän tämä bloggaaja vain ole pikku ystäväni Tollo Peloton? Hän on laajentanut salaliittoa koskemaan Hudson-jokeen pudonnutta konetta:

"Kukas muu on ajatellut että miksi Hudson jokeen lensi lentokone muutama viikko sitten ?

Syy on täysin siinä että tällä hämättiin massoja että lento-onnettomuudet ovat luonnollisia. Kun muutama viikko tästä tapettiin yksi 9/11 avaintodistajista pois päiviltä lavastamalla lento-onnettomuus. Mediassakin oli vielä pakko kertoa että yksi kuolleista oli 9/11 terrori-iskujen leski.

Massat taas ovat sitä mieltä että ei ole salaliitto koska Hudsonin jokeen myös lensi lentokone muutama viikko sitten, mutta kyseessä on vanha eliitin tehokkaimmista massojen hämäystekniikoista problem-reaction-solution.

Eli luotiin ongelma = ajettiin lentokone Hudsonin jokeen

Luotiin reaktio = massat uskoivat että tämä oli lento-onnettomuus

Luotiin ratkaisu = Massat todellakin uskoivat että lento-onnettomuuksia tapahtuu yhtä usein kuin auto-onnettomuuksia joten Buffalon lento-onnettomuus likvidointi oli nyt helppo suorittaa ja kukaan ei massojen puolelta epäilisi sitä ei sattumaksi kuin vain ainoastaan ne jotka pystyvät käyttämään omia aivojaan, eli useinmiten salaliittoteoristit."

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000580&posting=22000000041789961

Paholaisen Asianajaja said...

Tiedän, että sanon tätä aivan liikaa, mutta what the fuckin' fuck???

Olivatko moottoreihin syöksyneet linnut radio-ohjattavia?

Anonymous said...

Mulla on tuttava, joka on niellyt jo useamman vuoden noita 9/11-salaliittoteorioita kybällä ja on Ihan Varma siitä, että kuka milloinkin oli niiden takana ja suunnilleen vakuuttunut siitä, kuinka salakuunnellaan ihan koko maailmaa just nyt.

Sama henkilö sitten surffaa intternettiä Windows 2000 SP1 koneella (suoraan DSL-boksissa) ja päivittämättömällä selaimella (älä edes kysy palomuurista tai virussoftasta), kun "ei ne virukset tähän kuitenkaan tartu" ja sitten aina välillä kysytään, että miksi se selain tekee outoja asioita.

Mä en ihan aina jaksa ymmärtää näitä ihmisiä.