14.2.09

Sana sunnuntaille: Seksuaalista ahdistelua

Olen seurannut parin viime vuoden aikana kuinka katala kirous leviää yhteiskunnassamme. Ensin ilmestyi pari varoittavaa esimerkkiä. Näiden iljettävien otusten kieroutuneisuus paljastui aina uuden valitettavan skandaalin kautta. Skandaali pursui kaikessa rivoudessaan kaikkien lehtien sivuille. Valtiomme kahdeksanneksi arvostetuin laitos joutui rypemään kieroutuneen seksuaalisuuden parissa. Eduskunnassa työskentelevät naiset valittivat ahdistelevista ja vihjailevista miehistä. Heterous vaelteli eduskuntatalon käytävillä. Keskittyminen seksiin ja tisseihin on heteromiesten kirous. Se on heillä veressä. Eikä heterouden leviäminen päättynyt eduskuntaan. Myös armeija kärsii.

Wanhaan hyvään aikaan armeija oli vain miehille. Nuoret, viriilit ja tarmoa puhkuvat miehet viettivät runsaasti aikaa keskenään. Kilpailua ja hikistä suorittamista pestiin pois porukalla saunassa. Vanhemmat herrasmiehet opastivat nuoria miehiä kamppailun saloihin. Laitosta ei syystä kuvailtu homogeeniseksi.

Mutta sitten naiset saapuivat pilaamaan kaiken. Heterous pääsi livahtamaan armeijaan. Seuraukset olivat ennalta arvattavia. Heterot eivät mahtaneet mitään rivolle luonnolleen. Varusnaiset joutuivat erilaisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

Kaikkein raivostuttavinta on median pelkuruus näiden asioiden uutisoimisessa. Eduskunnan kohdalla puhuttiin kyllä siitä miten miehet ahdistelevat naisia. Armeijan kohdalla kerrottiin kuinka pojat kiusaavat tyttöjä. Mutta kertaakaan ei mainita ahdistelijoiden seksuaalisuutta. Tällainen poliittinen korrektius ei ole vastaus ongelmiin. Ratkaisu löytyy, kun tunnustetaan tosiasiat. Heterot on saatava kuriin.

No comments: