12.2.09

Ällöä täydentävää hoitoa

Bolivialainen Gabriela Ascarrunz päätti kokeilla täydentävää hoitomuotoa. Hoito on muotisuunnittelija Monica Schultzin suosittelemaa virtsaterapiaa. Hoitoa saanut nainen kuoli. Schultzista on annettu pidätysmääräys. Muotisuunnittelija vakuuttaa olevansa syytön. Vielä ei ole selvää käyttikö Ascarrunz itse virtsaterapiaa toimiessaan eläinlääkärinä.

Gabriela Ascarrunz oli torstaina sairaalassa suolitukkeuman takia. Hänet oli määrä leikata. Kuolettava virtsa annettiin kaksi päivää teho-osastolla makaamisen jälkeen.

Tähän samaan syssyyn voi mainostaa uutta intialaista makuelämystä. Kerroin aikaisemmin Pepsin vaarallisuudesta. Joudun ehkä testaamaan intialaista versiota.

Uusi virvoitusjuoma valmistetaan lehmän virtsasta.

Valmistajan mukaan juoma on erittäin terveellistä, eikä siinä tuoksu alkuperä. Mausteena käytetään ayurvedayrttejä. Nam. Maku on takuuvarmasti parempaa kuin energiajuomissa.

Tämä laittaa miettimään, että miksi Coca Cola on niin salaperäinen reseptinsä suhteen.

3 comments:

Anonymous said...

Coca-cola ei sovi yhteen MrrKATin kanssa. Eka kerran jälkeen sairaalareissu hirvittävän vatsakivun takia (umpisuolitulehduepäily, muuta mitään ei löytynyt), erään toisen kerran jälkeen pyörrytys-huimauskohtaus. Ehkä sattumaa mutta mulle riitti vihjeeksi: Emme sovi yhteen.

Anonymous said...

Luin jossain hadithista jossa mohammed suositteli kamelin virtsaa lääkkeeksi. Virtsaa juoneet parantuivat(??), mutta päätivät jostain syystä tappaa kamelien hoitajan ja sitten Mohammed tappoi tappajat.

-Becksi

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Eikös sitä pään sisältöä käytetty joskus haavojen hoidossa. Ulkoisesti. Taisi jopa toimia. Sisäinen nauttiminen taitaa olla vähemmän fiksua: Johan sitä sanoo järki, että munuainen pumppaa isolla työllä tavaraa pois, ja tällä on sitten jokin elinkykyä lisäävä vaikutus. (Uskooko virtsan nauttijat ilkeään Jumalaan?)

Sinänsä en ihmettele Mohammedin positiivista suhtautumista kamelinhoitajiin, kun miettii "mikä oli äijän ammatti ennen kuin lähti aavikolle hallusinoimaan" ; Onhan minullakin samasta syystä erityinen positiivinen suhtautumistapa sikoihin. (Puoliso pisti eilen suursiivoomaan sillä perustein, että minun henk. koht. koppi oli kuin sikolätti. Vihjasin että ei ole, kun siat puuttuu. 300 -kiloinen Possu olisi kyllä kiva, kun kipittäisi vastaan.)