28.1.12

Ensimmäinen PA -tapaaminen

Vuoden ensimmäinen PA -tapaaminen tapahtui tänään Tampereella. Marusekin teehuoneeseen ilmestyi yhteensä 11 henkilöä. Julkinen salaseura oli asiallisen ryhdikäs, sekä tatamilla lötköttelevän rento. Ruoka oli mainiota, vaikka japanilainen kulinarismi olikin joillekin eksoottinen uhka. Onneksi syömäpuikot asettuivat oikealla tavalla kouriin. Höpinää riitti skeptikoiden kokemuksista, sekä pohdintaa presidenttivaaleista, homeopaattisesta ehkäisystä, uskontojen ainoasta positiivisesta lahjasta ihmiskunnalle (munkkiluostarien olut), James Randin eheyttämisreissu The Amazing Meetinkiin ja paljon muuta. Tarjolla oli myös ylijäämä kirjojani ja pari dvd'tä.
Kiitos kaikille osallistuneille. Järjestän seuravan tapaamisen sitten kesähelteillä Helsingissä. Seuratkaan blogiani ja muistakaa epäillä.

4 comments:

Tomi said...

Ei kuitenkaan käynyt niin, että joku paikalle tulleista poistui vähin äänin takavasemmalle porukan nähtyään?

Paholaisen Asianajaja said...

En tiedä. Olin varmaan niin lärvit aikaisin illasta.

Sähis said...

Tomi: Vihjailetko kuvasta jotain? ;)
Tämän palstan aiheita aktiivisesti seuraavan täytyy olla jollain mittarilla kiero, joten kaikki tilaisuuteen lähtijät olivat varmaan tietoisia kieron seuran riskistä.

Oli oikein virkistävä keskustelua hyvän ruuan äärellä. Illallisseurue oli nimittäin siitä kovin tavanomaisesta poikkeava, että tavallisesti ilmapiiriä kiristävät ja tunteita kuohuttavt puheenaiheet kuten uskonnot ja vaikkapa huuhaa-hoidot kevensivät ilmapiiriä ja olivat hauskoja.

Tomi said...

Sähis: Saat ihan itse päättää vihjailenko vai en :).