7.1.12

Tappavaa taikauskoa Kongosta ja Sänky kirkon katolla

Kongon demokraattisesta tasavallasta Ranskaan muuttanut perhe ei jättänyt jälkeensä taikauskoa. Pariisissa sukulaispoika Kristy Bamu joitui kokemaan kovia, kun häntä syytettiin noituuden harjoittamisesta. Rangaistusvälineenä käytettiin talttaa, vasaraa ja metalliputkea, sekä hukuttamista. Kristy kuoli 101 vamman aiheuttamiin vaivoihin. Kristy oli matkustanut Pariisista Lontooseen tapaamaan sukulaisiaan. Matkassa mukana oli myös sisaruksia. Heidät kiristettiin mukaan Kristyn pahoinpitelemiseen.

Kiroukset L. Törmälle tästä uutisvinkistä.

--------------------------------------------------


Piristävämpänä uutisena on vinkki Suomen ev.lut.kirkolle. Jos tarjolla on ensimmäinen vuosi ilmaiseksi kirkkoon liittyville, niin ehkä tämä saa väen vilkkaammin liikkeelle. Kirkko saarnaamaan avioseksin autuudesta. Ed ja Lisa Young haluavat Jumalan takaisin sänkyyn. Onhan seksi Jumalan keksintö. Nykyinen häveliäs kulttuuri on tehnyt elämän perusasiat liian punastelevaksi. Sukupuolielämän henkinen ulottuvuus on jäänyt pienemmälle. Tämän asian kampanjoiminen onkin loogisesti parasta 24-tunnin sänkymaratoonilla kirkon katolla. Sen aikana he vastaavat katselijoiden kysymyksiin netin välityksellä.

Samalla he suosittelevat pariskunnille pientä seitsemän päivän pituista seksisessiota, jonka pitäisi tuoda lisää liimaa avioliiton liitoksiin. Varmasti pariskunnan kirja ja puheet edistävät parisuhteiden vahvistumista. Se on vain kiva juttu. Kuka uskaltaisi tuoda saman Suomeen, vai onko sille edes tarvetta täällä?

Uskonnolliset seksilelut ovat lisänneet suosiotaan. Vakaumusten tasa-arvon takia sekin on ihan kiva juttu, sillä sekulaarit seksilelut ovat dominoineet markkinoita aivan liian pitkään.

No comments: