18.1.12

Maailmanlopun äänet, korvat hörölleen

Netissä kulovalkean tavoin leviävät youtube-pätkät tuottavat ihmetystä. Olen seurannut niiden leviämistä viime vuodesta lähtien. Vasta nyt ne ylittivät lööppikynneksen Suomessa. Joukko ihmisiä ympäri maailmaa on astunut pihalle ja kuvannut videokameralla taivasta. Ulkona on kuulunut outoja ääniä. Ihmiset tuntevat tärinöitä, joiden alkuperä ei ole tiedossa. Project Blue Beam on aloitettu, eli maailmansalahallitus huiputtaa ihmisiä luulemaan muukalaisinvaasion olevan lähellä? Ilmestyskirjassa mainitut tuomiopäivän pasuunat? Vai kaikkien salaliittoteorioiden monipuolinen työkalu HAARP tuottaa ionosfääriä lämmittäessään pelottavia ääniä? Videokuvaamisen arvoisia ääniä on kuultu Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikassa.Videoita on kuvattu viime vuoden kesästä lähtien. Ensimmäisessä osiossa kuullaan ääniä viime viikolta Chicagosta, mutta ne ovat linnunlauluja myöten samat kuin alkuperäisen ihmettelyn aiheuttaneella Kiova -videolla. Laita vaikka videot pyörimään vierekkäisiin sivulehtiin ja klikkaile ääniä vuorotellen päälle ja pois. Löydän salapoliisityöllä saman äänipätkän. Siinä askarreltavaa illaksi. Kokoelmalla on mukana ääniä Tsekin tasavallasta, Oklahomasta, Glasgowista, Costa Ricasta, Kanadan Albertasta, jne.

Se kohta jossa kaksi kanadalaista metsuria ihmettelee puiden lomassa ääniä, kuulostaisi myös samalta kuin alkuperäisessä Kiova -videossa kuultavat äänet. Lintujen sirkutus sekä leikkivien lasten kiljaisut ovat samoja. Äänenlaadun puolesta väittäisin ylimielisen röyhkeästi, että metsävideossa soitetaan kaiuttimista täysillä tuota Kiova -videota. Suosittelen taas vertailemaan ääniä keskenään. Nyt tiedät mitä etsiä. Taitava skeptikko löytää oikeat kohdat videoista.

Vielä taitavampi ääniteknikko osaisi katsoa, onko videoiden ääniraidoissa editoimisen jälkiä. Tietokoneiden aikakautena on erittäin helppoa laatia erikoisia ääniä erilaisilla ohjelmilla, ja liittää niitä videoihin. Siksi ufo-videoiden todistusarvo on kokenut deflaation. Jotkut pätkistä ovat selkeästi tekaistuja, mutta mikä aiheutti alkuperäiset ja erilaiset äänet?
Laita vastaukset yhteneväisistä äänistä kommentteihin.

5 comments:

Ez said...

Redditissä oli äskettäin näistä pitkä ketju jossa kaikkien videoiden äänet pystyttiin debunkkaamaan. Esim osassa lisä-ääni tuli stereona ja muut äänet monona ja muitakin editoinnin jälkiälöytyi.linkittäisin, mutta reddit on sopa-protestina kiinni juuri tällä hetkellä.

Anonymous said...

Laittaisitko linkkiä redditiin, kiitos!

Ez said...

Nyt kun Reddit taas toimii, pitikin etsiä kyseinen kommenttiketju. Tässä linkki:

http://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/oixhc/what_the_hell_are_these_noises_being_heard/

Linkin alta löytyvissä kommenteissa on varsin hyvät selitykset valtaosalle äänistä.

tyy said...

Ei ufovideoiden todistusarvo ole kokenut deflaatiota, se on nolla niinkuin aina ollut. Ufohörhöt nyt vaan ovat huonoja kuvankäsittelijöitä ja heillä on vaatimaton mielikuvitus.

Nämä äänet taas ovat sitä hörhöilyn tasoa, jota ei oikeasti jaksaisi edes mitenkään kommentoida.

MrrKAT/ said...

Sain viestin tulevaisuudesta 3047 AD, jossa joku on siepattu alienin tehtaan ruokaliukuhihnalle.
Nauha siitä on nimellä
"Rumble alone in space"

http://www.mikseri.net/artists/
mrkatscientificalityness.64452.php

(Täyssynteettisesti Orion musastudiolla ja syntikoilla. Sieltä on löytyy muuten myös puhettani jonka muutin Poltergeist-ääneksi).