14.1.12

Jumala tekee hienosäätöä - katso kuva!

GoogleMapsin katunäkymä on taltioinut mysteerisiä asioita ympäri maailmaa. Jumala on nähty milloin missäkin, mutta tuore havainto on todiste itse Jumalasta tekemässä hienosäätöä planeettaamme. Teologinen työkalu havaittiin Britanniassa. Eihän ilmiölle voi olla muuta selitystä. Katse taivaalle, kansalainen!


4 comments:

Tomi said...

Nyt täytyy myöntää, että en ymmärtänyt postauksesta tuon taivaallistakaan.

Anonymous said...

http://www.lily.fi/juttu/21-syyta-jattaa-laakkeet-syomatta

Täällä on taas yksi homeopatiaan haksahtanut. Tahallisen provosoivaa, mutta viihdyttävää. Oma suosikkini on maadoitus.

Anonymous said...

Työkalusta:
Ei tuolla nyt mannerlaattoja siirrellä, mutta varmaan paikallisia maanvyörymiä voisi väkästää ja rikkoa tulvapatoja.

Meni aikansa, ennen kuin huomasin katsoa taivaalle. Avautuvassa kuvassahan jumalan työkalu ei vielä näkynyt.

Anonymokselle:

Tuo maadoitus oli minunkin mielestäni parasta antia. Olihan se muutenkin kiinnostava lista. Lähes kaikki parin vuoden aikana netissä kirjoitettu "terveyshömppä" jopa mikroaaltouunista ruokaan jäävine säteilyineen, oli nielty nahkoineen karvoineen.

Varmasti osassa noista ohjeissa on pohjalla tottakin. Tuollaisten listojen laatiminen "nettitieteen pohjalta" kertoo kuitenkin jotain huolestuttavaa aikamme terveydenhoidosta. Kun virallinen ei vakuuta, pyritään oman elämän hallintaan keinolla millä hyvänsä ja niitä keinojahan netistä löytyy. Keskiaika talismaneineen ja rutontorjuntayrtteineen on henkisesti meitä lähempänä kuin uskommekaan.

Sähis said...

hauska tuo anon pistämä linkki. Mun on pakko sähköalan ihmisenä ruveta etsimään itselleni maadoitus lakanaa :D. Teksti oli vähän niin kuin olisi laitettu todella hölmöjä ideoita, hyviä ideoita ja muutama ainakin otsikon kanssa ristiriitainen idea tehosekoittimeen.

Hyviä oli mm. liikunta, maltti päihteisiin, kahviin ja antibiootteihin sekä kasvikset yleensä (toimii myös muut ihan samalla tavalla kuin "superit" ja luomut).

Homeopatiat ja maadoitukset ainakin oli tietenkin sitä "out-there"-osastoa. Ja uskallan väittää että Lister ja Pasteur olisi ollut aika paljon eri mieltä lauseesta: "Happi on pöpöjen vihollinen.".