7.1.12

Rick Santorum täynnä santoriumia

Republikaanien pressaehdokas Rick Santorum on noussut yllättäen melkein suosituksi nimeksi esivaaleissa. Miehellä on vankka katolinen vakaumus. Siksi hän ottaa katolisen kirkon pedofiliaskandaalin erittäin vakavasti. Siksi hän on perehtynyt skandaalin syihin. Kirjoittaessaan Catholic Online -sivustolle kolumnia tulee samalla paljastettua mikä on aiheuttanut eniten harmia katoliselle kirkolle.

Santorum ei näyttäisi ajattelevan, että kirkon johtoporras olisi sisältä mätä. Ongelmia ovat aiheuttaneet kirkon ulkopuolinen, korruptoitunut maailma. Liberaalit tuulet ovat saastuttaneet pappiseminaareja. Moraalinen relativismi on noussut . Siksi sekaan on päässyt lapsien kanssa piehtaroivia lipereitä.

It is startling that those in the media and academia appear most disturbed by this aberrant behavior, since they have zealously promoted moral relativism by sanctioning "private" moral matters such as alternative lifestyles. Priests, like all of us, are affected by culture. When the culture is sick, every element in it becomes infected. While it is no excuse for this scandal, it is no surprise that Boston, a seat of academic, political and cultural liberalism in America, lies at the center of the storm.
Oi, kunpa katolinen kirkko ei olisi joutunut kulttuuriliberalismin ympäröimäksi. Silloin sen kardinaalit eivät olisi joutuneet salaamaan ja siirtelemään pedofiilipappejaan ympäri maita ja mantuja, eivätkä olisi joutuneet painostamaan hyväksikäytön uhreja sekä heidän perheitään hiljaisiksi. Mutta näin pääsi käymään, senkin relativistit!

Santorum on myös tietoinen siitä minkälaisia vanhempia ei-heterot ovat. Hän on tietoinen jostakin tutkimuksesta, jonka mukaan lapsensa hylänneet vankilakundit ovat parempia vanhempia kuin homovanhemmat.

No comments: