3.2.11

Jumalan ilmavaivat Australiassa

Australia on luonnonvoimien armoilla. Ensin valtavat tulvat. Sitten tuhoisa hirmumyrsky. Myrsky on pahin miesmuistiin. Onneksi huolestuneet ihmiset tietävät mistä löytyy apua ja turvaa.

Catch the Fire Ministries vaatii Australian pääministeriä menemään polvilleen ja rukoilemaan Jumalalta helpotusta. Avoimesti ateistina elävä pääministeri Julia Gillard ei ole vaatinut kansakuntaa rukoilemaan apua, joten väkevästi todistavat veljet joutuvat vaatimaan pääministeriä vaatimaan rukoilua. Jos valtionpäämies/nainen ei osallistu uskonnollisiin rituaaleihin, eli loitsimaan luonnonvoimien hallintaa, niin onko Australialla mitään toivoa!

Rukoilusta on todistettavasti ollut apua, sillä vuoden 2007 kuivuuksien kohdalla sama seurakunta oli rukoilemassa sadetta. 24 tunnin sisällä taivaalta alkoikin tulla vettä. Joten rukous toimii. Jos rukouksiin ei saadakaan vastausta, niin se tarkoittaaa vain sitä että Jumalalla on joku toinen tarkoitus kuin rukousten vaatimukset. Tai sitten Hänellä oli kiireitä.

Onneksi Catch the Fire sai uutissähkeen suoraan Taivaasta. Jumala ilmoitti Australian ainoille oikeille uskoville, ettei heidän kannata rukoilla myrskyn laantumisen puolesta.

Tohtori/pastori Daniel Nalliah ilmoitti seurakunnalleen, että hirmumyrsky on Jumalan sallima ja tahtoma. Myrskyn aiheuttama tuho pehmentää ihmisten sydämiä. Useampi eksynyt lammas alkaa jälleen palvomaan Jumalaa.

I believe that God is going to let this disaster come upon our nation, so that people will turn back to God. This is hard, as I am weeping inside me with great pain thinking of what is going to happen, but I just cannot pray for protection, as God is not letting me do so. All I can say is pray for souls to be saved and repent on behalf of our nation.”


Pastori haluaisi niin kovin suurella innolla rukoilla ihmisten maallisen pelastumisen puolesta, mutta henkisen pelastumisen kannalta on tärkeämpää antaa myrskyn tehdä tuhojaan.

Pr Daniel then said, “In the natural every part of me says ‘Lord please protect Australia,’ but through the Spirit of the Lord I know He wants me not to pray this way, but to pray that the nation will walk into her God given destiny, and not miss out on God’s best for them as the people of God did who came out of Egypt. I pray that we will all come back on our knees to Jesus and fulfill the great promise bestowed upon our nation as the ‘Great South Land of the Holy Spirit’.

We are all praying for God’s will to be done.


Omalla sairaalla tavallaan tuo on ihan loogista.

2 comments:

tyy said...

Näitä raamatullisia vitsauksia oli australiassa tosiaan putkeen. Olin sattumalta Brisbanen seudulla ennen tulvahuippuja ja silloin maaseutua vaivasivat valtavat heinäsirkkaparvet!

Ei ihme, että hihhuleilla on sydän syrjällää.

Anonymous said...

Uskonnoissa hauskinta on se, että ne valtuuttavat satuilemaan miten paksua jöötiä tahansa. Melkein tekisi mieli liittyä seuraan.