2.2.11

Nooan arkki ja kiinalaisten vastalauseet

Tämä nolo saaga ei pääty koskaan. En tarkoita nyt blogiani, vaan kiinalaisen Noah’s Ark Ministries Internationalin pyrkimyksiä löytää Nooan arkki Ararat-vuorelta. Kiinalaisten löytöretkikunta teki mullistavan löydön vuorella. Sieltä löytyi todella vanhalta näyttävä puinen huone. Jopa kuusi huonetta. Niiden pääteltiin olevan vain pieni osa valtavaa arkkia, joka on hautautuneena kivien ja jään alle. Huikean huisa löytö!

Kunnes turkkilaiset työmiehet juoruilivat siitä miten he olivat rahdanneet vuorille vanhan talon puita. He olivat mukana rakentamassa löydettyä "arkkia". NAMI esitti heti vastalauseen. Turkkilaisten lausunto on väärennös! NAMI löysi vuorelta vanhaa puuta. Ihan oikeesti! Mikään ei saa vaarantaa tulevien dokumenttielokuvien ja arkkimuistopalojen myyntiä. Ehkä turkkilaisten väärennössyytöksiä sisältävä kirje on väärennös, mutta se ei itsessään vielä osoita, että kiinalaisten löydös on aito arkki.

Kiinalaiset laittoivat kolme puupalaa C-14 -iänmääritykseen. Ja kyllä maar, sieltä tuli iäksi n. 4800 vuotta. Mutta kahdelle muulle puupapalalle iäksi tuli noin 120 - 130 vuotta. Kiinalaiset julkaisivat vain vanhan iän osoittaneen mittauksen. Puuhuoneen lattialla lojuneita valkoisia pellettejä otettiin myös talteen. Niille tehtiin iänmäärityksiä. Mutta tuloksia ei ole julkaistu missään. Niinpä.

Nooan arkista ei toistaiseksi ole löytynyt vakuuttavia todisteita. Etsijöitä riittä maailmanloppuun asti. Entinen Baywatch stara Donna D'Errico aikoo matkata Araratille arkkia etsimään.

No comments: