24.2.11

New Hampshire ja Heteroliittojen hauraus

New Hampshire laillisti samaa sukupuolten olevien parien avioliitot tammikuussa 2010. Osavaltio mureni palasiksi. Heterot muuttuivat homoiksi. Heterojen avioliitot hajosivat yön aikana. Lapsista kasvoi kieroja pervoja.

Tai sitten ei.

Oikeasti New Hampshire pysyi samanlaisena. Ainoa ero olikin vain siinä, että jotkut homoseksuaalit suorittivat näyttävät rituaalit lainvoimaisen parisuhteen juhlimisessa. Osavaltioon ilmestyi siis enemmän aviopareja, joilla oli lähes kaikki oikeudet kuin avioituneilla heteropareilla. Laillistaminen toi lisää rahaa osavaltion kassaan, kun verotuotot nousivat ripauksen verran. Hääbisnes toi myös rahaa yrittäjille.

Kuten asiaan kuuluu ovat hartaat kristityt vastustamassa moraalitonta menoa. Osavaltion lainlaatijoiden joukosta on esitetty peräti kolmea ehdotusta ei-heteroavioliittojen perumiseksi. Yksi peruisi nykyisen samaa sukupuolta olevien avioliittolain. Toinen määrittelisi avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi sopimukseksi. Kolmas toisi takaisin rekisteröidyn parisuhteen.

Perinteisesti perinteisten arvojen puolustajat laukoivat jotain aivan käsittämätöntä puolustuspuheissaan.1) Homojen avioliitot loukkaavat ja hyökkäävät kristillisiä arvoja ja vapautta vastaan.

That's nice.

2) Kanada laillisti homoliitot. Nyt siellä vaaditaan polyamorian laillistamista!

Kaltevan pinnan voimalla ei pääse pitkälle. Vastalause tulee ajankohtaiseksi jos joku esittäisi moniavioisuuden hyväksymistä osavaltiossa. Kukaan ei sellaista tee. Ja jos joskus tekee, niin sitä täytyy käsitellä kyseisen asian argumenttien painoarvoilla, eikä tulevaisuuden uhkakuvilla.

3) Moniavioisuuden hyväksyminen toisi New Hampshireen sharia-lain!

Vain jos jotkut olisivat vaatimassa sharia-lakia. Eikös homoliittojen laillistaminen ole vastoin sharia-lakia? Joten islamofoobikoiden pitäisi suositella homoseksuaalisuuden oikeuksia!

4) Homoseksuaalisuus liittyy terveysriskeihin. Lapset altistuvat tälle laillistetulle ja "normalisoidulle" elämäntavalle. Se lisää vakavien tautien riskiä ja lyhentää ihmisten elinikää.

Vaikka olisikin totta, niin homoliittojen laillistaminen ei lisää tai vähennä homoseksuaalisuutta. Tuskin New Hampshiren kaapeissa oli valtava joukko odottamassa avioliittolain päivitystä. Vakituisen parisuhteen suosiminen hillitsisi sukupuolitautien leviämistä.

Tässä video New Hampshiren keskusteluista. Vuonna 2010 voimaan tulleen avioliittolain kumoamista suositellulta republikaani David Batesilta kysytään olennainen kysymys. Magic happens at 1 min 44 s.

2 comments:

Anonymous said...

http://raapustus.net/?id=118

Voiko avioliitto olla sukupuolineutraali?

Eipä oikeastaan.

Elfie said...

Kyllä voi olla. Kunhan se vain määritellään sillä tavalla.

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2010/11/vielakin-avioliiton-loytamisesta.html