23.2.11

Sana sunnuntaille: Kuolleista herääminen

Tasapuolisuuden vuoksi minun täytyy mainita Pepsi-Colan vastakohdasta. Kuten kaikki fanaattiset fanini muistavat: Pepsi on homoagendan salakavala työkalu. Kyseinen virvoitusjuoma muuttaa ihmisiä homoseksuaaleiksi. Onneksi ihmiskunnalle on tarjolla taivaallisempi limu.

Afrikkalainen saarnaaja Surprise Sithole on mainostanut hämmästyttäviä henkivoimia. Herätyskristillisissä piireissä on palautettu henkiin satoja ihmisiä. IRIS Ministries on levittänyt uskoa pitkin savannia. Sithole on mielestäni kuitenkin väärillä jäljillä antaessaan kunnian henkiinheräämisistä Jumalalle. Kuvaillessaan erään naisen Summon Undead-loitsua saarnaaja lipsauttaa vahingossa totuuden. Kuolleista palannut nainen kertoi heti olevasta nälkäinen. Huoneessa oli valmiina juomaa, jota Sithole antoi naiselle. Tuo juoma oli Coca-Colaa!
Ergo, Coca-Colan houkutus toi naisen takaisin kuolleista. Esitän, että kaikkien sairaaloiden ruumishuoneisiin asennetaan välittömästi Cola-automaatit. Toistaiseksi siellä ei ole sellaisia laitteita, joten tämäkin tukee selitystäni. Jos kuolleet olisi aikojen alusta laitettu Coca-Colan viereen, niin varmasti maailmassa olisi vähemmän kuolleita.

9 comments:

AaJii said...

Shithole?

Anonymous said...

Kuinka kenenkään nimi voi olla "Yllätys Perseenreikä" ?

http://www.surprisesithole.com/about.php

Onko tämä vedätystä?

Sähis said...

juu maistuu heiman BS:ltä tuo nimi.

Paholaisen Asianajaja said...

Teillä on sairas mielikuvitus.

Paholaisen Asianajaja said...

Herra Sithole on kirjoittanut jopa kirjoja. Tämän kirjan kantta ei voi tulkita ambivalentilla tavalla!

http://store.ibethel.org//images/RushHour_LG.jpg

Sanna said...

Mulla ei ehkä ole sitten niin sairas mielikuvitus, mutta sitäkin likaisempi - ajattelin Sitholen olevan puuseen istumareikä... mutta sikäläisethän antaa lapsilleen tunnetusti varsin erikoisia nimiä ulkomaankielen sanojen mukaan...

Sivumennen sanoen, googlasin tänään sattuneesta syystä Pekka Lahtisen, ja kukas siellä olikaan linkkilistan kärjessä blogeinensa... :)))

Ofelia said...

Minä olen sitten kuolematon lesbo. Tykkään molemmista juomista paljon.

Jossain päin Afrikkaa on kai tapana antaa omituisia etunimiä. Luin juuri romaanin jossa henkilöinä oli mm. United Estates ja Jealousness tms. En muista tarkkaan ja kirjankin jo palautin.

Anonymous said...

Löytyyhän noita samaa sarjaa olevia hauskoja nimiä myös brittiläisistä futaajista, kuten Dean Windass tai vaikka Nicky Butt. Tietysti etunimi tässä yllärikaverin tapauksessa kruunaa kaiken. Jos kuitenkin futiksessa pitäydytään, niin algerialainen 1970-luvun futaaja nimeltä Ars Bandeet on varmasti ikimuistoinen jokaiselle (britti-)englanninkielen taitoiselle, joka nimen koskaan on kuullut, ja herra Sitholen kanssa mielestäni samaa sarjaa.

Muistanpa joskus skidinä saaneeni kaverini uskomaan, että (ihan oikean) nigerialaisen futaajan Sunday Olisehin jalkapalloilijana lupaavan velipuolen nimi on Monday Eise Olluh, jonka vedin spontaanisti täysin hatusta keskustelun tiimellyksessä. Ilmeisesti erikoinen sanojen painotukseni sai kaverini hämääntymään. Tämä muisto on itse asiassa eräs varhaisteini-ikäni ikimuistoisimmista. :D

Sähis said...

Jatketaan samalla asiallisella linjalla:

http://failblog.org/2010/10/28/epic-fail-photos-name-fail-17/

http://failblog.org/2011/01/04/epic-fail-photos-name-fail-5/