27.2.11

William Fowler tuomittiin harkitusta murhasta

William Fowlerin oikeudenkäynti päättyi. Mies sai tuomion harkitusta murhasta. Hän murhasi yhtiökumppaninsa kolmella laukauksella päähän. Ohjelmistofirmassa työskennelleet Fowler ja murhattu Thomas Ciancio kinastelivat firman rahoista. Fowler oli antanut 250´000 dollaria eräällä uskonnolliselle järjestölle. Thomas ei hyväksynyt rahojen jakamista sellaisille ihmisille, jotka kohtelevat toisia huonosti. Hän jätti Fowlerin johtaman firman. Silloin Fowler turvautui aseeseen.

Valamiehet pohtivat Fowlerin tuomiota vain kaksi tuntia. Puolustus ei kutsunut todistajia tai pulissut turhia. He olivat saaneet tärkeimmän vaatimuksen läpi ennen oikeidenkäynnin alkua. Avoimessa oikeidenkäynnissä ei saisi puhua Fowlerin uskonnosta ja rahoja saaneesta uskonnollisesta järjestöstä.

Fowlerin uskonto? Se uskonto joka takaa ainoan toimivan tien onneen. Skientologia.

Tuomari päätti, etteivät Fowlerin motiivit rahoituksen jakamiselle liittyneet murhaoikeudenkäyntiin. Joka pitääkin paikkansa. Siksi pohdinnat skientologian eettisyydestä täytyy jättää oikeussalin ulkopuolelle. Ai miksi? No siksi että Fowler oli edistynyt pitkälle L. Ron Hubbardin laatimalla tiellä. Hän oli Operoiva Thetan tasoa VII. Silloin skientologien dianetiikkakursseja on takana useampi, kuten esim. paljastus galaktisesta yliherra Xenusta. Samoin toiset skientologit ovat "auditoineet" Fowleria, eli käyneet läpi tämän entisiä elämiä ja nykyisiä ongelmia. Jos niissä ei selvinnyt vähemmän selkeitä moraalisia oppeja miehen ajatusmaailmassa, niin edelliset kurssit itsensä löytämisestä, lääkkeistä ja huumeista riippumattomaksi tulemisesta, ja muita itseparannustemppuja. Dianetiikkaa mainostetaan luotettavana keinona parantaa ihmisten eettisiä päätöksiä . Se ei kuitenkaan ole kovin hyvä keino havaita ihmisten ongelmia.


Sitten avunpyyntö anonyymeille. Kuka on tämä videolla mainittu suomalainen ex-SeaOrgin jäsen ja miten saisin häneen yhteyttä? Hän oli mukana kesällä 2008 anonyymien protestissa. Miehellä oli mukana kuvia SeaOrgin tiloista ja virallinen lappu pois potkimisesta. Haluaisin haastatella Mr Ex-SeaOrgia.

No comments: