27.5.08

Numero 27

Syntymäpäivästäni voidaan laskea numerologian kannalta olennainen elämänopetuksen numero.

Numero 9: Opastaja
Epäitsekkyys, humaanius ja toisten auttaminen ovat numero 9 elämänopetuksina. Hänen epäsovinnainen ja ajoittain idealistinen suhtautuminen maailmaan erottaa hänen helposti massasta. Hän vaikuttaa oman tien kulkijalta, jonka rinnalla muut voivat oppia uusia arvokkaita asioita elämästä ja itsestään. Hän opettaa muita yksinkertaisesti omalla esimerkillään ja on avulias apua tarvitseville. Parantaminen elämän kaikilla tasoilla on yksi tärkeimmistä hänelle suoduista tehtävistä. Oman tien kulkija voi loukkaantua helposti, koska toiset eivät näe hänessä piileviä kykyjä. Monipuolisuudestaan johtuen hänen on vaikea sanoa, mikä hänestä tulee isona ja tuo päivä saattaa odotuttaa ...


Lisäksi syntymäpäivästäni tulee toinen tärkeä numero: 27, josta saadaan tuo 2+7=9.


Ihmisen nimestä voidaan myös laskea värähtelynumeroita. Omasta nimestäni tulee numero 6. Kun laskin pelkän etunimeni ja sukunimeni numerot, niin siitä tulee sama lisäänpä laskuihin toisen nimeni tai en. *Twilight Zone Theme*
Tietenkin nimessä olevien kirjainten yleisyys vaikuttaa kaikkeen tulkinnassa. Tämä gematriaan perustuva tapa mahdollistaa tulkinnan muokkaamisen monipuoliseksi, ja täten kaikki vaihtoehdot kattavaksi. Kun mukaan yhdistetään syntymäpäivästä ja nimestä saadut numerot, niin tulkinta menee yhtä luotettavaksi ja yksityiskohtaiseksi kuin horoskooppeihin perustuvat luonnekuvaukset. Elämänopetukset, kohtalonpolku, ulkoinen vaikutelma ja kokonaisvaikutelma Kaikki perustuu siihen mitä kirjaimia on kirjoitettu ihmisen kastetodistukseen. Nämä kirjaimet kertovat numerologille minkälainen ihminen sitä nimeä kantaa.


Katselin pari viikkoa sitten elokuvan nimeltään Numero 23. Siinä Jim Carreyn näyttelemä tyyppi alkaa näkemään numeroa 23 joka paikassa. Ellei itse numeroa näy, niin sen voi laskea päivämääristä ja tai sanoista. Elokuvan juonesta ei tarvitse kertoa mitään, mutta 23:n numerologisesta käytöstä kylläkin. Tätä salaperäistä numeroa kun voi nähdä kaikkialla, kunhan katsoo ja laskeskelee tarpeeksi kauan. On helppo keksiä tylsä vastaus mysteeriin: Numeroa 23 nähdään erikoisissa paikoissa siksi, että sitä etsitään. Pitäisi pysähtyä ja miettiä miten numeron voi suhteuttaa kaikkiin muihin mahdollisuuksiin. Ihmisten 23 kromosomiin liittyvä hämmästys kannattaa suhteuttaa siihen, että eläinkunnasta löytyy waltavasti variaatiota kromosomien määrissä. Koodi 23:lla on jokin merkitys sähköttäjillä, mutta samaisilla sähköttäjillä on muitakin koodeja. Kaikilla kommunikaatiotavoilla voidaan laskea jokin asia jolle saadaan luku 23, jolla on täten jokin merkitys. Siksi ei kannata hämmästellä, kun tulokseksi saadaan 23.
Tai jonkin kuukauden 23. päivänä tapahtui jotain surullista (kirjailija X salamurhataan), joten numero 23:lla on merkitystä. Vaikka kaikkina muina kuukauden päivinä on tapahtunut yhtä paljon surullisia asioita (poliitikko Y salamurhataan 11. päivä, poliitikko Z 20. päivä, jne).
Tai vuosiluvussa seisoo numero 23, joten sillä on jotain merkitystä. Hitler kutsuttiin Illuminatin peitejärjestöön vuonna 1923. Mutta! Eikös vuosiluku pitäisi laskea yhteen: 1+9+2+3 = 15 = 1 + 5 = 6. Sääntö onkin se, että vuosilukuja voidaan laskeskella vapaasti.

Omaan numerooni (27) liittyy jänniä tarinoita. 27 Club. Vaikutusvaltaiset muusikot jäävät elämään kuolemansa jälkeen, ja useat tällaiset kuolleet muusikot ovat sattuneet kuolemaan (vähemmän mairittelevilla tavoilla) 27 vuoden iässä. Kurt Cobain kuoli vuonna 1994, eli 1+9+9+4= 23!!!
En ole onnistunut havaitsemään numeroa 27 kaikkialla, mutta ehkä se johtuu negatiivisesta aurastani. Aloitin kirjoittamaan tätä bloggausta 27. päivä toukokuuta. Hmm.

2 comments:

Anonymous said...

Olen pitänyt lapsesta asti numerosta 36. Se on miellyttävän pyöreä ja mukavasti jaollinen. Siksi poikkean työmatkoillani usein Coffeeshop 36:ssa, kun liikun sillä suunnalla.

Anonymous said...

Synnyin 2.7 päivä 27 minuuttia yli 2 (synt. todistuksessa!) Olen nyt 27-vuotias. Asuin lapsena kadunnumero 2ssa joka muutettiin 7ksi jostain syystä, menin bussilla 27 yläasteelleja lukioon joka päivä. Kun muutettiin niin talomme numero oli 27 (isoisoisän rakentama talo vielä!)
27 muutenkin vainoaaja muutkin on sen huomanneet. Olen skeptikko.