13.5.08

Katkera ero

Monta vuotta jatkunut suhde on nyt ohi. Aamulla tunsin outoa tyhjyyttä, kun rutiinini ei enää toiminutkaan. Haikein mielin töihin. En ollut edes perillä maailman menosta. Tässä päivän aikana olen muistellut yhteisiä hetkiä. Kaikesta huolimatta minun täytyy tunnustaa, että en ollut aina uskollinen. Olen mies ja minulla on tarpeet! Aina välillä minä sorruin houkutuksiin ja nautiskelin ulkomaalaisesta ilosta. Mutta kyllä sinunkin toimet saivat minut huonovointiseksi. Päästit Matti Leisolan elämääsi aivan liian monta kertaa. En enää jaksanut. Siksi sanoin pelin olevan ohi. Minä kyllä pärjään ilmankin.

Hyvästit Aamulehti. Tervetuloa ulkomaiset tiedelehdet ja internetin uutispalvelut.

3 comments:

Anonymous said...

HS:tä olen melkein irti, joskus pitää sortua irtonumeroihin ja kirjastokuikkimisiin.
Kainuun Sanomat oli yllättävän hyvä ja moderni kun törmäsin kahvilassa(tietokoneviruksista ym juttua). Olisko niin että etelän lehdet on jähmettyneiden vanhapartain käsissä..?

Paholaisen Asianajaja said...

Käytän Aamulehteen laitetut rahat varmaankin New Scientistin vuositilaukseen. Täytyy metsästää ja tarkkailla hyviä tarjouksia.

Anonymous said...

Minä käytin ensin Aamulehteä pari vuotta, sitten alkoi kovemmat aineet kiinnostaa ja siirryin lopulta Vartiotorniin. Nyt olen ollut viisi vuotta kuivilla, mitä nyt joskus tulee Luterilaista selattua, mutta ihan vain satunnaisesti ja kaverien kanssa.