18.5.08

Ja taas, osa 13

Ja taas republikaani on joutunut pulaan naisasioiden takia. Vito Fossella on rakentanut uransa "perhearvojen" puolustamiseen - kuten niin moni muu Ja taas-sarjan sankari - sekä homoseksuaalisuuden vastustamiseen. Fossella on vahvistanut mainettaan tekemällä selväksi ettei halua olla tekemisissä lesbon siskonsa kanssa. Homous on Fossellan maailmassa moraalitonta menoa. Hän on aktiivisesti vastustanut homojen adoptio-oikeutta ja avioliittoja.

Kukaan ei ole yllättynyt kuullessaan, että Vito Fossellalla on ollut avioliiton ulkopuolinen suhde. Perinteisesti tätä pidetään moraalisesti tuomittavana asiana konservatiivien parissa. Suhde selvisi, kun hänet pidätettiin autonratista alkoholia nauttineena. Entinen Ilmavoimien upseeri Laura Fay (kaunis blondi) oli vuosien saatossa synnyttänyt hänelle tyttären, joka on nyt kolmivuotias. Laura saapui auttamaan miestään pidätyksen jälkeen. Toimittajat huomasivat, ettei hän ole Fossellan vaimo.

Fossella joutuu pian päättämään yrittääkö vielä politiikan parissa, vai pitäisikö luopua leikistä. Jotkut ovat puolustamasssa miehen oikeutta edustaa äänestäjiään. Voihan asian tulkita niinkin, että Fossella puolusti perhearvoja muita enemmän, peräti kahden perheen voimalla.

No comments: