18.5.08

Sana sunnuntaille: Rakkauskirje

Minulle on erittäin vaativa naismaku. Olen kiinnostunut vain älykkäistä, kauniista ja huumorintajuisista naisista, enkä voi sille mitään. Tänä vuonna olen tutustunut erääseen naiseen joka on kaapannut sydämeni. Siksi kirjoitan tämän avoimen rakkauskirjeen, jotta maailma voi tietää tunteistani.

Rakkauskirje

Näin sinut ensimmäistä kertaa kun ilmaannuit Conan O'Brienin vieraaksi. Avoin asenteesi ja oikeasta elämästä ammennettu huumorisi lumosivat minut. Vasta myöhemmin huomasin, että tunget jokaiseen esiintymiseesi sanan "vagina". Jokaisella koomikolla on trademark-juttu. Robin Williamsilla se on keskittymishäiriö ja karvainen keho joka saa gorillat kateelliseksi, Seinfeldillä "What is the deal..." ja sinulla työ naiseutta korostava sana.

Sitten opin, että sinulla on poikaystävä - Jimmy Kimmel. Hän esitteli sinut yleisölle koomikkojen Roast-tapahtumassa. Onneksi osoitit jälleen olevasi humanitääri ja eläinrakas ihminen, kun kehuit kuinka Pamela Anderson hoivasi yksisilmäisen käärmeen pirteään kuntoon halaamalla ja suutelemalla sitä.

Olet itse tehnyt niin paljon hyvää. Olet kasvattanut ja ruokkinut löytökoiraa- Toki vain siihen asti, että sait todella kivan kännykän josta on enemmän hyötyä kuin jostain rakista. En voi moittia sinua, sillä tekisin varmasti aivan samalla tavalla. Saat kaiken kuitenkin anteeksi sillä hyväntekeväisyydellä jota teet vanhainkodissa. Kovin harva viitsii uhrata aikaansa laulaakseen vanhuksille. Sinulla on suuri sydän.

Tasa-arvo ja ihmisoikeudet ovat lähellä sydäntäsi. Voin vain ihailla sitä miten osoitit lyriikallasi joulusanomaan piilotetun rasismin. Juutalaisille ei anneta joululahjoja!

Ihastus muuttui rakkaudeksi, kun kuulin että sinulla ja Kimmelillä ei mene enää hyvin. Kun Kimmel teki selväksi, että hän pystyy jatkamaan elämäänsä ilman sinua, niin sain vain enemmän rohkaisua.

Kuten kaikki kauniit naiset, niin myös sinä tuot sitä harvinaista arvokkuutta punaiselle matolle.Olet myös perinteisellä tavalla kaunis.

Sarah, älä ylläty kun poliisit pidättävät minut takapihaltasi. Olen vain huomionkipeä. Kaikki naiset eivät ilahdu siitä rakkaudenosoituksesta jonka lähetin sinulle postissa. Mutta varmasti sinä ymmärrät mistä oli kyse. "Toisin kuin tämä orava, minun rakkauteni sinua kohtaan ei koskaan kuole"-lappu sen oravan vieressä voi ehkä imeä tuoksuja, mutta parfyymi peittää pahimmat kohdat.

2 comments:

Anonymous said...

Vai tällaista...

Sitten sinua todennäköisesti kiinnostaa dokumentti "maailman parhaasta vitsistä". Nimeltänsä tekele on The Aristocrats. Sarah Silverman puhuupi siinä tuhmia ;).

Neitokainen esiintyy myös kelpo leffassa School of Rock tärkeässä sivuosassa - ja vilahtaa omana itsenään myös DVD:n lisämateriaaleissa.

Itse olen enemmänkin näitä Jodie Fosterin miehiä...

Paholaisen Asianajaja said...

Aristokratit-dvd löytyy kunniapaikalta kokoelmastani. Täytyy vaan olla tarkkana ettei lainaa lapsille lainatessa sekoita Aristokatteja ja Aristokratteja keskenään.