16.5.08

Skientologien lakimiehet vauhdissa

Philadelphiassa lakimiehet ovat postittaneet kirjeitä. Sellaisen sai mm. anonyymien mielenosoitusta varten lupaa hakenut opiskelija. Aluksi skientologit olivat hakeneet mielenosoituslupaa juuri sille päivälle ja niille kaduille joilla anonyymit olisivat olleet. Kun he saivat selville sen nimen joka oli hakenut anonyymeille mielenosoituslupaa, niin Rabinowitz, Boudin, Standard, Krinsky & Lieberman-firma laati kirjeen. Kirjeillä ei sinällään ole mitään merkitystä. Lakifirma postitti sen opiskelijan äidille. Tietenkin skientologit jatkavat anonyymien yhdistämistä tappouhkauksiin, vandalismiin ja muihin rikoksiin. Vaikka CNN:n toimittaja on todennut ettei FBI ole löytänyt näyttöä tällaisista teoista. Kirjeessä mainitaan jyrkästi, että opiskelijan ei kannata syyllistyä rikollisiin tekoihin. Jos hän tekee jotain sellaista, niin lakifirma nostaa syytteitä.

Kyseinen opiskelija ei ole tehnyt mitään rikosta.

Toisissa uutisissa... Skientologien edustaja Tommy Davis oli CNN:n haastateltavana.Davis sanoi, ettei skientologeilla ole mitään "Disconnect" käytäntöä. Vaikka skientologit ovat vaatineet samaisen käytännön suojelua uskonnonvapauden nimessä.

D. The "Disconnect" Policy Is Not a Constitutionally Protected Religious Practice in the Circumstances of This Case [14] Substantial evidence supports the conclusion Scientology encouraged Wollersheim to "disconnect" from family members, including his wife and parents. Furthermore, substantial evidence supports the conclusion Scientology has a general policy of encouraging members to "disconnect" from non-Scientologists who oppose Scientology or express reservations about its teachings.


Tällaiset ristiriitaisuudet eivät ole uutta, sillä aikaisemmin skientologit ovat sotineet netissä leviteltäviä L. Ron Hubbardin tekstejä vastaan. He ovat sanoneet, että tekstit ovat tekijänoikeuksien alaisia joten ne pitää poistaa ja tekstit ovat väärennöksiä.

No comments: